Thursday, June 14, 2012

Britney Spears Fantasy Twist

Колекцията от парфюмите с поп звездата Бритни Спиърс се обогатява с ново издание от двата най-популярните парфюма Fantasy и Midnight Fantasy. Парфюмерийната колекция на звездата до сега включва 10 парфюма, а новият FANTASY TWIST се изкачва на върха. Това, което привлича вниманието, е иновативна форма на този флакон - топка която е разделена на две части, съдържащи двата аромата.



Новото издание ще развълнува всички фенове на Бритни Спиърс, както и феновете на ароматите Fantasy от 2005 г. и Midnight Fantasy от 2006 година.



За да ви напомним, Fantasy е аромат, конструирани като любовен елексир цветно-плодов-чревоугодник, и ни съблазнява с плодови нотки в началото - личи, киви, дюля. Сърцето разполага с флорални нотки на жасмин и бяла орхидея, заедно с бял шоколад, а базата се затваря с нотка на мускус, ирис корен и дърво. Това издание е в розова бутилка с блестящи кристали.



Midnight Fantasy стартира една година след успеха на аромата Fantasy. Има една една и съща бутилка като своя предшественик, оцветена в тъмно синьо, украсена с кристали. Връхните нотки на аромата предоставят тъмна череша и слива, обогатен със сочни малини. Сърцето включва флорални нотки на орхидея, ирис и фрезия, базови нотки на кехлибар, мускус и ванилия.



Новото издание - Britney Spears Fantasy Twist ще бъде лансирано по магазините през септември 2012 г., в разфасовки от  30, 50 и 100 мл.