Monday, September 30, 2013

Guess Night

Guess стартира Guess Night, новият аромат за мъже, през есента на 2013. Ароматът е насочен към младите мъже живеещи на ръба, между 18 и 24 години, вдъхновен от електронна и денс музика.

Съставът е свеж дървесен - fougere, подписан от Antoine Lie и Francis Kurkdjian. Връхните нотки се състоят от люта чушка, грейпфрут и елеми. Къдър, ветивер и здравец са поставени в сърцето на парфюма, а основата се състои от пачули, лабданум и черна ванилия.



Goncalo Teixeira е лицето на новата кампания. Ароматът се предлага като 30, 50 и 100 мл Тоалетна вода и козметика за тяло.

Friday, September 27, 2013

Sergio Tacchini Always With You

Наследницата на аромата With You, представен за 2012 г., е създаден за младите момичета, които обичат да се забавляват и които винаги са там един за друг.

Sergio Tacchini започва новото издание в тяхна чест - Always With You (винаги с вас) - в бутилка от разпознаваема форма, която този път излъчва пресни леки зелени нюанси, обявявайки оптимистичен, плодов състав.



Връхните нотки на Always With You, се състоят от весела комбинация от бергамот, ябълка и лимон, сърцевите нотки са изработени от ярки червени плодове, рози и момина сълза. Чувствена база оставя един фин път изтъкан от сандалово дърво, кедър и мускус.

Sergio Tacchini Always With You ще бъде на разположение като 30, 50 и 100 мл Тоалетна вода. Новият състав прилича на парфюма от миналата година в свежестта на своите плодови нотки, които имат цветен букет от дървесно-мускусен база. И двете издания са предназначени да направят всекидневния живот на младите момичета още по-красив и вълнуващ.

Sunday, September 22, 2013

Nina Ricci Nina L'Eau

Nina Ricci пуска нова версия на парфюма Nina от 2006 г., наречена Nina L'Eau. Новият аромат излиза в края на януари 2013 г. Романтичен и фин, свеж плодов и воден.



Пирамида на аромата:

Връхни нотки: грейпфрут, ябълка, мандарина, нероли

Сърдечни нотки: водни бележки, череша, гардения

Базисни нотки: мускус



Nina Ricci Nina L'Eau EDT за жени е лансиран 2013 година

http://www.parfumi.net/catalog/nina-ricci-m-55.html

Antonio Banderas Her Golden Secret

След изданието от 2011 The Golden Secret, Antonio Banderas отваря нова глава на тази история с аромат Her Golden Secret. Новият аромат идва като наследник на своята тайна, създаден като краен аромат на съблазняването. Мистериозен, интензивен и игрив Her Golden Secret печели над всички сетива, оставяйки ни безпомощни да се противопоставим на нейната завладяваща атракция.

Основната звезда на аромата Her Golden Secret е испанската актриса Paz Vega, една жена с автентична красота, силна личност, с подчертана сексуалност.

Новият парфюм HER GOLDEN SECRET развива силни и съблазнителни плодови нотки в началото смесване кора на бергамот, мандарина, ябълка и праскова. Сърцето въвежда Съюза на гардения и портокалов цвят пълни с капки от касис жар, на основата на дървесни нотки на пачули и кедър, заедно с тонка, ванилия и мускус.