Thursday, February 13, 2014

Versace Bright Crystal Absolu 2013 EDP за жени

Въз основа на популярността на Bright Crystal издание, Versace и Юроиталия стартират по-силна версия на оригиналния аромат с надеждата, че ще развълнува почитателите на оригиналното издание. "След невероятния успех на Bright Crystal в целия свят, ние искахме да се отговори на желанието на много взискателни клиенти и да предложим интензивна версия." - Както е посочено от Giovanni Sgariboldi, президент на Юроиталия.

Creative директор на Versace марка - Донатела Версаче акцентира, че това е аромат, с повишена интензивност и продължителност на живота, в състава на която предоставя живот изпълнен с любов.



Състав на аромата Versace Bright Crystal Absolu е подписан от Alberto Morillas (създател на аромати Bright Crystal EDT, Versace Yellow Diamond и Versace Pour Homme), които обогатяват връхни нотки с комбинация от юзу, нар и акорди на лед, освежаващо сърцето на малина, лотос, божур и магнолия. Базата включва Acajou дърво, кехлибар и мускус.

Флаконът поддържа една и съща форма, в известна степен по-тъмно розово от оригиналния парфюм, а картонената кутия е украсена с бели-сиви орнаменти.

Лансиран през: 2013 година.

No comments:

Post a Comment