Wednesday, March 19, 2014

Fendi Fan di Fendi Pour Homme Assoluto EDT за мъже

През януари 2014 колекция Fan di на Fendi получава нов аромат за мъже на име Fan di Fendi Pour Homme Assoluto който допълва мъжката колекция, която включва следните аромати досега : Fan di Fendi Pour Homme от 2012 г. и Fan di Fendi Pour Homme Aqua от 2013 . Жестокостта на състава на новия аромат е подчертана с топли оранжеви акценти и оранжево стъкло на бутилката като перфектен контраст с черно.


Новият аромат е обявен като много интензивен , свиреп , импулсивен , изтънчен, елитен ! " Всичко, свързано с това издание се върти около интензивност, динамика и ултра - изтънченост. Самият аромат представлява същността на един типичен Fendi човек. Неговата очарователна , магнетни личност е подсилена с елегантен италиански стил , като предоставя правомощието да не се поддавам на всички ограничения. "

Връхните нотки на Fan di Fendi Pour Homme Assoluto отвори яростно , с подправки - смес от кардамон от Гватемала и силен розов пипер . Сърцето добавя обединение на градински чай от Франция , Oud дървесни акорди , ветивер и пачули от Индонезия , а базата се затопля с opoponax смоли придружени от тонка и цитруси.

Fan di Fendi Pour Homme Assoluto EDT за мъже е нов аромат лансиран 2014 година

No comments:

Post a Comment