Saturday, April 26, 2014

Laura Biagiotti Essenza di Roma Uomo EDT мъже

Essenza di Roma е ново ароматно дуо представено от къщата на Laura Biagiotti пролетта на 2013, в чест на 25-годишнината на къщата. Новият женски състава Essenza di Roma Donna пристига със своя мъжествен спътник Essenza di Roma Uomo . Двата аромата са вдъхновени от Рим, улавяне красотата на града и паметниците , обединяваща какво да си неподвластен на времето, класически и модерен с почит към легендарния период, пълен с красота, страст и радост от живота.
Двата нови аромати отварят нова глава от колекцията на Roma от Laura Biagiotti и са създадени за съвременния човек , стремежa към елегантност и удоволствие в ежедневието . Очаровани от красотата на Рим, дизайнери на къщата на Laura Biagiotti решиха да изразят красотата на италианското наследство и да акцентират стойността на своята вековна култура в ароматите , докато смесват пейзажи, аромати във въздуха и нежни чувства .

Композицията се отваря с ароматни нотки на дафинов лист, обявяващи интензивен здравец в сърцето на аромата, докато дълбочина и наситеност на изданието е гарантирано от топлото и удобна комбинация от ванилия и кумарин в основата.

Essenza di Roma Uomo е нов аромат и е лансиран през 2013 година.

No comments:

Post a Comment