Tuesday, May 27, 2014

Elie Saab L`Eau Couture EDT за жени

В почит към съвременните градски жители, Elie Saab потвърждава безкрайната си креативност с новия аромат L’Eau Couture. Този нов, възхитително пристрастяващ, нежен бадемов цветен аромат е перфектното допълнение към желанията на жените за нещо ново, което да ги изненада...
L’Eau Couture е ароматното продължение на колекцията Ready-to-Wear 2014 Пролет-лято, в която въздушните материи са леки като листенца и извайват магически фюжън между жената и природата. Улавя екстаза на разцъфналата природа в пролетна градска среда. Този нов аромат, лек и любим на дизайнера, дава живот на безпрецедентната свежест. Свежестта на тези ексклузивни моменти, в които първите лъчи на слънцето проникват през зеленината. Когато в сърцето на града, зеленината е озарена от улавяща призма като вкуса на лятото.

Ароматът започва с цитрусови връхни нотки. Микс от свежи миризми представя екстремната му изтънченост. Есенция от Бергамот от Калабрия, извлечена внимателно селектирани плодове в началото на беритбата, така че разкошната цветна фасета може да се разгърне изцяло, смесена с магнолия. Свежите цветни нотки, маркирани от деликатния аромат на роза и лимон, са прелюдия към портокаловия цвят, вече станал емблема на колекцията ELIE SAAB Le Parfum.

No comments:

Post a Comment