Sunday, December 21, 2014

Burberry My Burberry EDP за жени

Burberry My Burberry е новият парфюм, който се появи през Септември 2014-та година и който е вдъхновен от култовото палто на марката Бърбъри и една конкретна Лондонска градина след като е валял дъжд. Ароматът му бе представен като много цветен, имащ задачата да попадне в топ 10 на луксозната арена на красотата! Високата цел на марката в представянето на парфюма My Burberry показва, че новият дамски парфюм ще бъде един от ключовите модели в колекцията на къщата и освен това предразполага пътека за представянето на новата линия на Burberry имаща потенциала да стане най-голямата за Английската модна къща.


Композицията на новият My Burberry стартира с нотки на сладък боб и цитрусовите нотки от бергамот, отвеждащи ни сякаш по магически начин до сърцето от златна дюля, цветове от фрезия и здравец. Парфюмът има страхотен завършек от пачули, роза от видовете Сентифолия и Дамска. Тази свежа, модерна и може би класическа композиция е създадена от Францис Куркджиян.

Burberry My Burberry има флакон който е направен от стъкло със интересна и с класическа визия капачка, вдъхновена от копчето-бутон на прословутото палто на Burberry. Цветът му е меден също взаимстван от визията на култовото палто за което толкова много говорим. В гърлото на парфюма можем да видим панделка от същата материя като на палтото, но стига сме говорили за това палто, а да кажем последни думи за парфюма.

Burberry My Burberry EDP за жени е нов парфюм лансиран 2014 година

No comments:

Post a Comment