Thursday, February 13, 2014

Versace Bright Crystal Absolu 2013 EDP за жени

Въз основа на популярността на Bright Crystal издание, Versace и Юроиталия стартират по-силна версия на оригиналния аромат с надеждата, че ще развълнува почитателите на оригиналното издание. "След невероятния успех на Bright Crystal в целия свят, ние искахме да се отговори на желанието на много взискателни клиенти и да предложим интензивна версия." - Както е посочено от Giovanni Sgariboldi, президент на Юроиталия.

Creative директор на Versace марка - Донатела Версаче акцентира, че това е аромат, с повишена интензивност и продължителност на живота, в състава на която предоставя живот изпълнен с любов.



Състав на аромата Versace Bright Crystal Absolu е подписан от Alberto Morillas (създател на аромати Bright Crystal EDT, Versace Yellow Diamond и Versace Pour Homme), които обогатяват връхни нотки с комбинация от юзу, нар и акорди на лед, освежаващо сърцето на малина, лотос, божур и магнолия. Базата включва Acajou дърво, кехлибар и мускус.

Флаконът поддържа една и съща форма, в известна степен по-тъмно розово от оригиналния парфюм, а картонената кутия е украсена с бели-сиви орнаменти.

Лансиран през: 2013 година.

Calvin Klein CK Free Sport

Calvin Klein представя мъжки парфюм от колекцията CK Free на име CK Free Sport през пролетта на 2014 година. Новата версия на аромата пристига след първото издание CK Free от 2009 г. и CK Free Blue от 2011. В сътрудничество с Coty, CK Free портфолиото се разширява с аромата, който осигурява енергия и неустоима свежест от първия момент, и е насочена към независим човек, който никога не се страхува да разшири границите на неговите възможности.




Връхните нотки на композицията предлагат морски нотки на бергамот и мандарина. Сърцето е свежо и цветно, създадено от жасмин, лотос и момина сълза, а основата е изградена около кедър, сандалово дърво и кехлибар. Ароматът е обявен за морски.


Парфюма CK Free Sport пристига в същия флакон като предишните издания, но има сиви и червени нюанси, подчертани по ръбовете на стъклената бутилка. Парфюмът ще се предлага в разфасовки от 50 и 100 мл Тоалетна вода , като се започне от март 2014 г. Снимки на рекламната кампания са били взети от Steve Klein, а лицето на рекламната кампания е модел Матю Тери.

Очаквайте новият мъжки парфюм скоро и в нашият електронен магазин.

Monday, February 3, 2014

Rochas Muse de Rochas EDP за жени

Muse de Rochas е предназначена за дами, които носят парфюм като част от висшата мода дреха.


Съставът е ориенталски - цветен, свеж, ярък и жив. Той се отваря с аромат на плодове и зеленчуци от бананово листо, бергамот, портокалов сок, праскова и манго. Бели цветя са в сърцето, типично за Rochas, включително и портокалов цвят и нарцис, придружени от канела. Australian сандалово дърво, ванилия Мадагаскар, Styrax, кехлибар и бял мускус образуват топлото основата на парфюма.