Monday, March 31, 2014

Carolina Herrera 212 VIP Rose EDP за жени

Carolina Herrera 212 VIP стартира Rose, нов аромат от колекцията 212, която също представлява Flanker на 212 VIP версия от 2010 година. Ароматът въплъщава блясък, елегантност и забавна атмосфера на модерните партита на Ню Йорк. Съставът е описан като свеж, чувствен и женствен.

Връхните нотки разкриват пенливо докосване на розово шампанско, свеж и леко плодов, идеалният символ на Ню Йорк партита. Сърцето разкрива праскова цъфнало дърво които осигурява доза изтънченост към състава. Базата завършва с чувствени и меки дървесни нотки.
Лицето на новата кампания е супермодела Жизел Бюндхен.

Carolina Herrera 212 VIP Rose стартирa през 2014 година.

Sunday, March 30, 2014

Jimmy Choo Exotic EDT за жени

Jimmy Choo Exotic е нова лимитирана серия на оригиналните парфюми, Jimmy Choo от 2011. Новият пакет е украсен със секси цвят фуксия и питон печат, който следва новата колекция Jimmy Choo. Самият аромат се актуализира с повече плодове и екзотични цветя.



Черно френско грозде шербет отваря този флирт аромат заедно с прясно розов грейпфрут, следвани от пасифлора, тигър орхидея и флорални акорди на базата на пачули и малина.

Jimmy Choo Exotic EDT за жени е нов аромат и е лансиран през 2013 година

Monday, March 24, 2014

Paco Rabanne BlackXS Potion EDT за мъже

Paco Rabanne стартира две нови издания на своята изразителна ароматно колекция Black XS. След първоначалните Black XS аромати от 2005 г. и 2007 г., Black XS L'Exces от 2012 г. и Black XS L'Aphrodisiaque от 2013 г., нов дует, наречен Black XS Potion се появи през февруари 2014 година. Тези нови аромати, замислени като истински любовни елексири, са разработени от парфюмеристите Olivier Cresp и Emilie Coppermann.



Black XS Potion за Него започва с нотки на хвойна, последвано от горчив пелин, кашмир дърво и лабданум, заедно с няколко капки ром във фонов режим на състава.

Paco Rabanne BlackXS Potion EDT за мъже е лансиран 2014 година.

Wednesday, March 19, 2014

Kenzo Homme Night EDT за мъже

Kenzo Homme Night стартира в края на януари 2014 година. Ароматът е нова версия на оригиналния Kenzo Homme от 1991 година. Новият Flanker е по-чувствен и романтичен в сравнение с предишните издания.

Един мъж, чрез които концепцията за аромата се моделира и представя като спонтанна, готов да поема рискове, малко глупаво и много съблазнителен. Той не се взема прекалено на сериозно и е забавно да е наоколо. Ароматът се описва като игриво, интригуващ и енергичен. Той се отваря с пресни акорди от грейпфрут и се смесва с подправки като кардамон и кориандър. Сърцето на здравец и пелин, с едно докосване на манго, се компенсира от по-топла и съблазнителна база на тонка, ветивер и гваяколова дърво.

Kenzo Homme Night е лансиран през септември 2014 година.

Fendi Fan di Fendi Pour Homme Assoluto EDT за мъже

През януари 2014 колекция Fan di на Fendi получава нов аромат за мъже на име Fan di Fendi Pour Homme Assoluto който допълва мъжката колекция, която включва следните аромати досега : Fan di Fendi Pour Homme от 2012 г. и Fan di Fendi Pour Homme Aqua от 2013 . Жестокостта на състава на новия аромат е подчертана с топли оранжеви акценти и оранжево стъкло на бутилката като перфектен контраст с черно.


Новият аромат е обявен като много интензивен , свиреп , импулсивен , изтънчен, елитен ! " Всичко, свързано с това издание се върти около интензивност, динамика и ултра - изтънченост. Самият аромат представлява същността на един типичен Fendi човек. Неговата очарователна , магнетни личност е подсилена с елегантен италиански стил , като предоставя правомощието да не се поддавам на всички ограничения. "

Връхните нотки на Fan di Fendi Pour Homme Assoluto отвори яростно , с подправки - смес от кардамон от Гватемала и силен розов пипер . Сърцето добавя обединение на градински чай от Франция , Oud дървесни акорди , ветивер и пачули от Индонезия , а базата се затопля с opoponax смоли придружени от тонка и цитруси.

Fan di Fendi Pour Homme Assoluto EDT за мъже е нов аромат лансиран 2014 година

Monday, March 17, 2014

Azzaro Chrome United EDT за мъже

Azzaro лансира нов мъжки аромат, който принадлежи към колекция Chrome. Съставът на новото издание е пикантно-дървесен, и е бил вдъхновен от приятното време, прекарано с приятели, силна връзка на приятелството и забавни моменти, които правят живота по-спокоен и приятен.
 
 Връхните нотки на Azzaro Chrome United ни освежават с цитрусови нотки на бергамот, съчетана с подправки (кориандър и Сечуан пипер). В основата лежат интензивни нотки на цейлонски черен чай и виолетови листа, поставена върху основа от дървесни нотки на кедър и бял мускус. Ароматът е посветен на хедонисти, хора, които обичат общуването и да се забавлявате и наслаждавате на времето, прекарано с истински приятели ... Съставът е подписан от парфюмериста Richard Ibanez.

Thursday, March 13, 2014

Burberry Brit Rhythm EDT за жени

Това е първият аромат от Burberry, които има лавандула в основата си, и играе основна роля в състава.Английската лавандула е много по- ароматна от френската лавандула и неините нюанси в този състав са по- видни.

 
Връхните нотки на новия аромат ни очакват с английски лавандула, розов пипер и нероли , ни води към сърцето на ирис , къпинови листа и портокалов цвят в съчетание със специално патентована молекула на къщата на Givaudan на име Petalia , носещ аромат на божур акорди . Базата включва ветивер , мускус и жизнено дърво.

Ароматът е лансиран през 2014 година.

Tuesday, March 11, 2014

Emanuel Ungaro Ungaro for Her 2013 EDT за жени

Emanuel Ungaro Ungaro for Her е флорално-плодов аромат за жени. 

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: грейпфрут, мандарина и розов пипер.
Сърдечни нотки: хибискус, жасмин и роза.
Базисни нотки: ванилия, кедър и хелиотроп.

Emanuel Ungaro Ungaro for Her EDT за жени е лансиран 2013 година

Emanuel Ungaro Ungaro for Him 2013 EDT за мъже

Emanuel Ungaro Ungaro for Him е дървесен аромат за мъже.


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: грейпфрут, съчуан пипер, чай, портокал и ябълка.
Сърдечни нотки: смирна, жасмин, кориандър и мента
Базисни нотки: бобова тонка, ambroxan, дървесни нотки и тютюн.

Emanuel Ungaro Ungaro for Him EDT за мъже е лансиран 2013 година

Saturday, March 8, 2014

Givenchy Ange ou Demon Le Secret EDT за жени

Givenchy Ange ou Demon Le Secret EDT за жени



Новият аромат е отваряне цветно-плодов-шипър със сладки аромати на захаросани ябълки. Деликатно и елегантно сърцето разкрива цветя от рози и жасмин чай, почиващ върху чувствена база на пачули и мускус.

Givenchy Ange ou Demon Le Secret EDT за жени е лансиран през 2013 година.

Elizabeth Arden Red Door Revealed EDP за жени

Известният Red Door става розов. Той отваря ... и отвътре ви очаква смес от орхидея ... той ви напомня за нещо ... да! Това са магически Red Door орхидеи! Но този е различен, розов, въплъщава женственост, нежност и очакване за романтична и емоционална жена.



Съставът започва с акорди на зелена орхидея, розов божур и круша, продължава през сърцето на диадема цветя, жълт champaca, слива, Casablanca лилия, българската роза и портокалов цвят, в основата на дъбов мъх, черен кехлибар, мускус и Guaiac дърво .

Elizabeth Arden Red Door Revealed е лансиран през 2003 година.

Wednesday, March 5, 2014

Davidoff Cool Water Sensual Essence EDP за жени

Обаятелен, чувствен и съблазнителен - това е Cool Water Sensual Essence. Sensual Essence описва залеза на слънцето, отразяващ се върху повърхността на океана. Той предизвиква вкус на море, сол и топла кожа - атмосферата на плажа.


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот, червени боровинки.
Сърцеви нотки: орхидея и червен жасмин
Базови нотки: Ванилия, мускус и дървесни акорди

Davidoff Cool Water Sensual Essence EDP за жени е нов лимитиран аромат лансиран за лятото на 2012 година

Sunday, March 2, 2014

Paco Rabanne 1 Million $


Paco Rabanne представя нова лимитирана серия от най-популярния мъжки аромат 1 Million от 2008 г., който се празнува с доларови банкноти. Бутилката пак е под формата на златно кюлче и е украсена със знака за долар този път - един милион долара (1 Million $).


1 Million $ съдържа оригиналната композиция, разработена от Christophe Raynaud, Olivier Pescheux и Michel Girard, с нотки на грейпфрут, червен портокал и мента в началото, роза абсолют и канела в сърцето, а основата е изработена от бели гори, пачули, кехлибар и кожа.

Лимитираният парфюм ще бъде в разфасовка от 100ml концентрация тоалетна вода.