Tuesday, April 29, 2014

Chopard Happy Spirit Bouquet D Amour EDP за жени

Happy Spirit Bouquet d'Amour от Chopard е Цветен плодов аромат за жени. Това е нов аромат. Happy Spirit Bouquet d'Amour бе стартирана през 2013 година.


Ароматът разполага юзу, божур, роза, малина, cashmeran, мускус, ванилия, нуга и захар.

Chopard Happy Spirit Bouquet D Amour EDP за жени е лансиран 2013 година.

Saturday, April 26, 2014

Laura Biagiotti Essenza di Roma Uomo EDT мъже

Essenza di Roma е ново ароматно дуо представено от къщата на Laura Biagiotti пролетта на 2013, в чест на 25-годишнината на къщата. Новият женски състава Essenza di Roma Donna пристига със своя мъжествен спътник Essenza di Roma Uomo . Двата аромата са вдъхновени от Рим, улавяне красотата на града и паметниците , обединяваща какво да си неподвластен на времето, класически и модерен с почит към легендарния период, пълен с красота, страст и радост от живота.
Двата нови аромати отварят нова глава от колекцията на Roma от Laura Biagiotti и са създадени за съвременния човек , стремежa към елегантност и удоволствие в ежедневието . Очаровани от красотата на Рим, дизайнери на къщата на Laura Biagiotti решиха да изразят красотата на италианското наследство и да акцентират стойността на своята вековна култура в ароматите , докато смесват пейзажи, аромати във въздуха и нежни чувства .

Композицията се отваря с ароматни нотки на дафинов лист, обявяващи интензивен здравец в сърцето на аромата, докато дълбочина и наситеност на изданието е гарантирано от топлото и удобна комбинация от ванилия и кумарин в основата.

Essenza di Roma Uomo е нов аромат и е лансиран през 2013 година.

Karl Lagerfeld Eau de Parfum за жени

Karl Lagerfeld Eau de Parfum е свеж дървесно - мускусен аромат на цитрусови плодове и цветя . Той се отваря с акорди на лимон и праскова, с флорална сърцевина на магнолия, роза и жасмин. Всичко това е погалено от основата на кехлибар и мускус.



Lagerfeld For Her EDP за жени е лансиран 2014 година.

Thursday, April 24, 2014

Prada Candy Florale EDT за жени

Prada Candy Florale е третият аромат от колекцията на Prada Candy. Оригиналният Кенди бе стартирана през 2011 г., последвано от Candy L'Eau през 2013 г., с Candy Florale очаква на пазара от април на 2014 година.


Prada Candy Florale е обявен като един вълнуващ цветен аромат, пълен с живот и чувственост, вдъхновен от едно въображаемо цвете, което мирише на бонбони или букет от цветя, стоящи на щанда на магазин за сладолед в Италия. Този романтичен и брашнест състав съдържа акорди на лимончело шербет на върха, цвете божур в сърцето и основата се състои от тамян, мускус, карамел и мед.

Prada Candy Florale EDT за жени е нов аромат и е лансиран през 2014 година

Wednesday, April 23, 2014

Givenchy Gentleman Only Intense EDT за мъже

Gentlemen Only е елегантен дървесен аромат , който мирише на гори от кедър, ветивер и пачули . С началото на 2014 г. , подобрена неговата версия излиза на пазара с добавенo докосване на гладка кожа . Gentlemen Only Intense , обаче, никога не губи своята изисканост и елегантност.
Gentlemen Only Intense, обявен едновременно смел и коварен , запазва дървесен характер , подсилен с някои подправки, кожа и кехлибар . Този аромат се стреми да подчертае, чувственост и сексапил на човек, без да се губи финес . Съставът се отваря със зелена мандарина масло , черен пипер и брезови листа . Магнитното му сърцето включва нотки на пачули , Тексас кедър и кожа, пуснати на чувствена база на тонка , кехлибар и тамян.

Givenchy Gentleman Only Intense EDT за мъже е нов аромат и е лансиран 2014 година

Tuesday, April 22, 2014

Bvlgari Omnia Indian Garnet е ново издание на колекцията аромати Omnia от Bvlgari. Както подсказва името, новият аромат е вдъхновен от екзотична Индия, обещавайки аура на благородство и мистицизъм.

Нейният ориенталски - цветен състав се отваря с цитрусов аромат на мандарина и портокал. Сърцето е доминирано от османтус цвете, поставен върху oриенталска основа на кехлибар.

Лансиран през 2014 година.

Monday, April 14, 2014

Roberto Cavalli Acqua EDT за жени

Roberto Cavalli Acqua е пенливо цветна тоалетна вода, вдъхновена от вечната съблазън на Средиземно море и неустоима чувственост на жена.
 

Връхни нотки: Aquatic Jasmine
Сърдечни нотки: Момина сълза
Базови нотки: Мускус

Tuesday, April 8, 2014

Nina Ricci L`air EDP за жени

Цветен аромат с леки и ефирни бележки описва перфектно наследника на известния аромат от дома на Nina Ricci - L' Air Du Temps от 1948 година.

След първото издание с красиви малки гълъби на запушалката стои като символ на мира, многобройни версии на флакона са били представени до днес. Някои от тях привличат вниманието с бляскави пера и цветове на дъгата , докато други предлагат варианти на шедьовърът - L' Air Du Temps който днес е известен още като един от класиците на парфюмерията.

 

Новият наследник предлага по- романтичен и по-фин подход. Той беше обявен като ефирно и флорално издание съставено от преплитащи се нотки на орлови нокти , жасмин , магнолия , теменужка екстракт и прахообразни бележки.

Флаконът е създаден в духа на класическото издание и е украсен с розови нюанси. На запушалка има целуващи се гълъби.

Nina Ricci L`Air EDp за жени е лансиран през 2011 година.

Sunday, April 6, 2014

Davidoff Cool Water Sensual Essence EDP за жени

Обаятелен, чувствен и съблазнителен - това е Cool Water Sensual Essence. Sensual Essence описва залеза на слънцето, отразяващ се върху повърхността на океана. Той предизвиква вкус на море, сол и топла кожа - атмосферата на плажа.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот, червени боровинки.
Сърцеви нотки: орхидея и червен жасмин
Базови нотки: Ванилия, мускус и дървесни акорди

Davidoff Cool Water Sensual Essence EDP за жени е нов лимитиран аромат лансиран за лятото на 2012 година

Thursday, April 3, 2014

Christian Dior Miss Dior Le Parfum EDP за жени

Miss Dior Le Parfum е новият парфюм, по-плътен и богат, с ясно изразен сложен характер.Ароматът се описва като съблазнителен, елегантен, чувствен и опияняващ нощен аромат, подходящ за специална среща.



В него се посочва, женственост с ориенталски - шипри характер и видни и пищни флорални нотки.
Съставът включва висока концентрация от следните съставки: мандарина, Българска роза абсолютна, турска роза абсолютна, пачули, кехлибар и ванилия.

Wednesday, April 2, 2014

Yves Saint Laurent Manifesto Elixir Intense EDP за жени

Аромата Manifesto Yves Saint Laurent от 2012 г. има своя първи Flanker обявено през септември 2013 година. Manifesto l'Elixir е интензивна и страстна версия на оригинала, характеризираща се като "истинска алхимия за ослепителна чувственост."

Съставът е floriental - дървесен, отваряне с кисела цитрусова комбинация от бергамот и мандарина. Комбинацията от Arabian Sambac жасмин, хелиотроп и тубероза в сърцето води до топлата база на кашмир, ванилия и амбра .

Актрисата Джесика Частейн представлява фатална жена в рекламната кампания за новия аромат.

Tuesday, April 1, 2014

Britney Spears Curious In Control EDP за жени

Новата лимитирана серия на Curious е сладка и секси, романтично розово и черно опасно.


Съставът е чувствена смес от ванилия и мускусни нотки, крем брюле и орхидея. Тя се отваря със сочни нотки на Ериботрея плодове. Сърцето хармонизира с орхидея, крем брюле, черен боб ванилия и тонка кристали. Базовите нотки са сандалово дърво и мускус.