Sunday, June 22, 2014

Van Cleef Reve Elixir EDP за жени

Van Cleef & Arpels продължава линията, започната от Rêve аромат през 2013 г. с новото издание Rêve Elixir, който излиза през април 2014 година.


Линията представлява един мечтан свят които се намира в една магическа градина с лилии. Новата версия е обявена като по-слънчева и по-чувствена от оригинала.

Съставът е проектиран от Nathalie Feisthauer като цветно-плодов с фон Уди. Връхните нотки са круша, нероли и праскова цвят. Сърцето му включва екзотични цветя от червен жасмин, османтус, ирис и лилия, поставени на базата на кехлибар, сандалово дърво и кедър.

Van Cleef & Arpels Reve Elixir е нов парфюм лансиран през 2014 година.

Wednesday, June 11, 2014

Gucci Rush 2 EDT за жени

Чувствена комбинация от нарцис, роза, дъбов мъх и мускус, този нов парфюм е искрящ и прозрачен, вибриращ и секси. Зелен и плодов, ароматът е съчетание на момина сълза, палмово дърво, розова гардения, стафиди, мускус и дъбов мъх. Внимание! Rush 2 е неустоимо привлекателен!

Monday, June 9, 2014

Gucci Rush EDT за жени

Gucci Rush за жени е ориенталски и цветен, комбинация от гардения, ванилия и пачули. Прекрасен пример за съвременна парфюмерия, дори в името на парфюма се крие очарование, което предизвиква вълнуващи трепети.

Като адреналин, той влияе на всеки, който го усети. Уникалната течност, съчетание на фрезия, жасмин и роза, е налята в изтънчен и неповторим флакон, който има правоъгълната форма на подаръчен комплект.

Friday, June 6, 2014

Moschino Cheap&Chic Petals EDT за жени

Cheap & Chic Chic Petals е нов аромат от Moschino Които стартира през 2013 г. като ярък цветна - плодова експлозия на интензивни аромати.



Неговите композиции, разработени от парфюмериста Guillaume Flavigny, подчертава, плодови сокове от нар и дива ягода, съчетани с червен джинджифил, червени орхидеи листенца, гардения и водна лилия с чувствена следа на мускус, Hinoki дърво и италиански ирис.

Thursday, June 5, 2014

Lalique Azalee EDP за жени

Lalique Azalée е нов аромат за жени, който принадлежи към категорията на цветно-плодов шипър. Michel Almairac и Mylène Alran разработват състава от началните нотки на бергамот, праскова и фрезия. Сърцето въвежда флорални нотки на роза, жасмин и гардения,а базата на пачули, сандалово дърво и мускус кремаво.



Lalique Azalee е лансиран през 2014 година.