Friday, March 20, 2015

Van Cleef Aqua Oriens EDT за жени

Къщата на Van Cleef и Arpels предлага нова версия на парфюма Oriens през април 2012 г. Новото издание е вдъхновено от синя лагуна, небесните региони, мечти, свобода и щастие. Млад и блестящ състав като цветовете на нашия свят, в синьо-зелени нюанси, които са нежни и замечтани.


Van Cleef и Arpels Aqua Oriens е ароматен разказ за една екзотична прегръдка на водата-плодов състав, свеж и флорален, дискретни гурме акорди. Връхните нотки включват плодова жар на круша и вар на свежи и сочни подправки с дискретни бележки. А сърцето се развива в посока флорални аромати, в букет, съставен от портокалов цвят и орлови нокти, росна и сияйна. Изискана и чувствена пътека в базовите нотки се състои от кехлибар и мускус, които са съчетани хармонично. Ароматът е създаден от Nathalie Feistauer.

Флакона на новия аромат Aqua Oriens пое формата на оригиналния Oriens и ни напомня за синя лагуна от Таити, скрита и чиста, девствена. Тапата е създадена като синьо-зелен камък, а флакона е оцветен в светло зелена сянка, което предполага, свежест и водно освежаваща тема на това издание. Aqua Oriens ще се предлага като 50ml EDT.

http://www.parfumi.net/catalog/van-cleef-aqua-oriens-edt-jeni-50ml-p-9160.html

No comments:

Post a Comment