Thursday, October 1, 2015

Ralph Lauren Midnight Romance EDP за жени

Ralph Lauren пуска нов аромат Midnight Romance, наследник на известния аромат Romance от 1998 г., който е предложил няколко варианта досега (Romance Always Yours, Romance Be Mine, Romance Eau Fraiche, Romance Summer Blossom, Romance Tender Notes and Summer Romance). Новото издание осигурява секси разлика от оригиналните парфюми и неговите романтични версии и аромата обявен за "по-голяма сестра" ще замени невинността на едно момиче със страст и зряла любов, описана от новия състав.


Дори името на Ralph Lauren Romance Midnight говори за предизвикателство и съблазняване на нощта, която значително се различава от невинни бълнувания и нежни чувства. Страстите се будят от малина, италиански бергамот и сочно личи в началото на състава; сърцето обхваща съблазнителна божур, жасмин Самбак и фрезия затопля със секси комбинация от черна ванилия, ambroxan и ирис. Ароматът е подписан от парфюмеристите Honorine Blanc и Alberto Morillas на Firmenich.

Ralph Lauren Romance Midnight
ще се предлага в бутилка характерна форма, изработен е от прозрачно стъкло с черна-сребърна запушалка и етикет с името на аромата.
http://www.parfumi.net/catalog/ralph-lauren-midnight-romance-edp-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9679.html

No comments:

Post a Comment