Tuesday, October 20, 2015

Rochas Les Cascades Songe d’Iris EDT за жени

Френската луксозна модна къща Rochas отваря нов епизод в историята на своите емблематични аромати с добавяне на най-новия си аромат, Les Cascades de Rochas Songe d'Iris, стартира тази пролет като втори аромат в рамките на колекцията Les Cascades.

След успешния старт през 2012 г. на Les Cascades de Rochas Eclat d'Agrumes - тонизираща цитрусова експлозия със смеси от подправки - Rochas въвежда Les Cascades де Rochas Songe d'Iris - свеж и ведър, цветно ухание, вдъхновена от спокойствието и свежестта на спокойна вода.


Les Cascades de Rochas Songe d'Iris е създаден за младата, градска жена с индивидуален и модерен начин на живот. Тя е уверена и съживява духа на парижкия шик с едно докосване на дързост.

Songe d'Iris е създаден за моменти на спокойствие, когато жените искат да обновят своя ум и тяло. Songe d'Iris е покана за успокояване на настроението, като че ли внезапно са влезли в японска градина в центъра на града. Парижките фонтани имат този ефект понякога. Опитали са се да уловят това чувство в релаксиращ аромат.

http://www.parfumi.net/catalog/rochas-les-cascades-songe-diris-edt-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9719.html

No comments:

Post a Comment