Saturday, May 30, 2015

Lolita Lempicka Sweet EDP за жени

Lolita Lempicka стартира Sweet, новият забранен вкусен и флиртуващ аромат за жени, който символизира удоволствията на женствеността.
"Вкусете прекрасното удоволствие да бъдеш жена ..."

Композицията е създадена от Anne Flipo, аромата започва с череша, кокос и гланц за устни, които предизвикват целувки. Той се отваря с акорди на захаросани череши, които водят до сърцето на какао , която флиртува с ангелика, както е увита в елегантен ирис. Окончателното подписване на сила и чувственост се осигурява от акорди на мускус и кашмирено дърво.

Ароматът е на разположение от средата на октомври 2014 година.

http://www.parfumi.net/catalog/lolita-lempicka-sweet-edp-jeni-80ml-p-9435.html

Friday, May 29, 2015

Agent Provocateur Eau de Parfum за жени

Agent Provocateur Eau de Parfum е специален аромат на къщата. Неговият остър много интензивен и много провокативен сок се превърна в модерна класика с комбинирането на индийски шафран, кориандър от Русия, египетски жасмин и Vetivert от Хаити сред други екзотични елементи.
Ароматът е в чудеснa скъпоценнa бутилка порцелан с формата на яйце (или бомба). Тя е толкова розова и невинна, контрастиращa със нейния див и безсрамен еротичен аромат.

Съставът започва силно и рязко с пикантни нотки на шафран. Топлите флорални нотки на магнолия, индийски жасмин и гардения сливат със силно горист-Шипров аромат. Има кехлибар и мускусни нотки в основата.

http://www.parfumi.net/catalog/agent-provocateur-eau-de-parfum-jeni-100ml-p-9431.html

Puma Time to Play Woman EDT за жени

#Puma Time to Play Woman е издание за жени конструиран като цветно-плодов аромат, съставен от вар, зелен нар, зелено манго и червени плодове във връхните нотки. Сърцето добавя вълна от лилия, рози и тиара цветя върху основа от кехлибар, сандалово дърво и мускус.


Puma Time to Play Woman EDT за жени е нов парфюм лансиран на пазара 2014 година.

http://www.parfumi.net/catalog/puma-time-to-play-woman-edt-jeni-bez-opakovka-60ml-p-9428.html

Wednesday, May 27, 2015

Guerlain L'Homme Ideal Cologne EDT за мъже

Guerlain въвежда своя нов мъжествен аромат L'Homme Ideal през 2014 г. През май 2015 г., тя пусна интерпретация, наречена L'Homme Ideal Cologne.
"Идеалният мъж е мит. Неговият парфюм е реалност."


Съставът на L'Homme Ideal Cologne съчетава енергията на цитруси с очарованието на пресни бадеми и мъжествеността на ветивер и мускус. Ароматът е цитрусов-дървесен. Той се отваря с портокал, бергамот, розов пипер и грейпфрут. Пресни бадеми се смесват с нероли в сърцето, а основата съчетава бял мускус и ветивер.

 http://www.parfumi.net/catalog/guerlain-lhomme-ideal-cologne-edt-myje-50ml-p-9417.html

Friday, May 22, 2015

Jimmy Choo Blossom EDP за жени

Jimmy Choo обявява нов аромат, наречен Blossom, която излиза на пазара през февруари 2015 г. Ароматът е опакован в бутилка идентичен дизайн като Flash аромат от 2013 г., този път в дълбок розов цвят.

Jimmy Choo Blossom е цветен - плодов състав, който започва с цитрусови нотки и червени плодове, сред които малина доминира. Неговата нежна флорална сърцевина включва сладък грах и рози, следвани от основата на сандалово дърво и бял мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/jimmy-choo-blossom-edp-jeni-100ml-p-9412.html

Wednesday, May 20, 2015

Kenzo Jeau d`Amour EDP за жени

Играйте, усмихвайте се, изненадвайте, преосмисляйте любовта всеки ден! KENZO JEU D'AMOUR празнува романтичниТе любовни игри с ултра-женствен, чувствен и завладяващ аромат. С нотки на чай, мандарина, Нар определя настроението, Тубероза и фрезия подписва ултра-женствена флорална сърцевина над чувствена база от мускус и кремаво сандалово дърво.


http://www.parfumi.net/catalog/kenzo-jeau-damour-edp-jeni-100ml-p-9407.html

Karl Lagerfeld Private Club EDT за мъже и жени

Карл Лагерфелд пуска ново ароматно дуо през май 2015 което се нарича частен клуб, вдъхновен от изключителните партии и ВИП списъците. Ароматите са предназначени да привличат вниманието, изпълнени с оптимизъм и младежка енергия.

Private Club за мъже е дървесно - пикантен аромат. Грейпфрут, лавандула и босилек в горната преднината на сърцето на ананас, черен пипер, карамфил и канела. Базата се състои от акорди на кедър, ветивер и кумарин.

Private Club за жени е цветно-ориенталски аромат, разработен от Sophie Labbe. Той се отваря с нотки на бергамот, розов пипер и лимон. Сърцето включва цветя на роза, теменужка и магнолия, предвидени на базата на бадемово дърво, мускус и кашмир.

http://www.parfumi.net/catalog/karl-lagerfeld-private-club-edp-jeni-85ml-p-9404.html

http://www.parfumi.net/catalog/karl-lagerfeld-private-club-edt-myje-100ml-p-9401.html

Tuesday, May 19, 2015

Boucheron Quatre Pour Homme EDT за мъже

Къщата на Boucheron, в сътрудничество с Interparfums, обявява новия си аромат Boucheron Quatre вдъхновен от известната колекция Quatre пръстени. Женското издание стартира през пролетта на 2015 г. Той е последван от мъжката версия Boucheron Quatre Pour Homme.


Quatre Pour Homme е елегантен дървесен аромат за мъже със стил. Неговият състав започва с пресна вар и лимон, както и виолетови листа. Сърцето смесва нотки на жасмин Самбак и роза, а основата улавя предимно дървесни тонове на кедър и кашмир заедно със следа на мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/boucheron-quatre-pour-homme-edt-myje-100ml-p-9397.html

Monday, May 18, 2015

Boucheron Quatre EDP за жени

През пролетта на 2015 в дома на Boucheron в сътрудничество с Interparfums обявява нов аромат Boucheron Quatre кръстен на известната колекция бижута Quatre пръстени. "Искаме този нов старт да се превърне в първия ред за Boucheron и един емблематичен аромат за марката. Надяваме се също така модерния подход към този аромат да привлече по-млади клиенти ".

Boucheron QUATRE е обявен като флорален със сочни плодови нотки и сложни дървесни нюанси и неговия състав е подписан от парфюмеристите Nathalie Gracia-Cetto, Nadège Le Garlantezec and Antoine Maisondieu. Парфюмът ще бъдат опакован в цилиндрична форма, вдъхновена от Quatre пръстенa.

Изданието Quatre за жени е цветен - плодов аромат с дървесен фон. Той се отваря с акорди на горчив портокал, червено френско грозде, зелена мандарина, лимон и грейпфрут. Sambac жасмин и роза формират сърцето, заедно с акорди на горска ягода, праскова и ябълка. Базата включва нотки на златни гори, кедър, кашмир, мускус, ванилия и карамел.

http://www.parfumi.net/catalog/boucheron-quatre-edp-jeni-100ml-p-9394.html

Thursday, May 14, 2015

Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso EDP за мъже

Dolce & Gabbana Intenso Eau de parfum е ароматен дървесен парфюм, който излъчва елегантност, представляваща разлика между чисти, свежи и богати топли нотки. Обявен като аромата на чист инстинкт и емоция, която изразява свобода; ароматът е силата на определен човек, със сърце, което се корени в традицията, но се весели в съвременния свят.


Съставът се отваря със свежи водни нотки и зелени нюанси на босилек и лавандула. Новият акорд в света на ароматите Moepel дървесина от Южна Африка прави сърцето със своите луксозни флорални, балсамов и мед акценти. Tobacco се задълбочи от сухи нотки на сено и трици. Интензивността и силата на състава дойде от основата на labdanum, сандалово дърво и кипарис.

http://www.parfumi.net/catalog/dolcegabbana-pour-homme-intenso-edp-myje-125ml-p-9380.html

Wednesday, May 13, 2015

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo EDP за мъже

Armani представи своя популярен мъжки воден аромат Acqua di Gio през 1996 г., близо 20 години по-късно излиза нова версия на аромата – Acqua di Gio Profumo, елегантна, ефирна и дълбока. Ароматът символизира сливането на морските вълни с черните скали.


Acqua di Gio Profumo е воден, ароматен, дървесен и енергичен състав, който както и оригинала е създаден от парфюмериста Alberto Morillas. Той започва с пресни водни акорди и бергамот. Сърцето му улавя ароматни нюанси от здравец, градински чай и розмарин, поставени на основата от пачули и тамян.

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo EDT за мъже е нов парфюм лансиран 2015 година

 http://www.parfumi.net/catalog/giorgio-armani-acqua-di-gio-profumo-edp-myje-125ml-p-9171.html

Giorgio Armani Acqua di Gioia EDT за жени

Acqua di Gioia Eau де Toilette е жив аромат, вдъхновен от сърцето на природата. Той се отваря с акорди на лимон и касис, смесени с пресни круши и виолетови листа. Сърцето е свежо, копринено и ефирно, изработени от божур и два вида жасмин (кристал и чувствен жасмин Самбак). Базовите нотки: кедрово дърво и кашмир, както и сладко съгласие от кафява захар.



Модела Emily Di Donato отново представлява лицето на тази линия. Ароматът е на разположение като 50 и 100 мл Тоалетна вода.

Acqua di Gioia Eau де Toilette стартира през 2014 година.

http://www.parfumi.net/catalog/giorgio-armani-acqua-di-gioia-edt-jeni-100ml-p-9351.html 

Tuesday, May 12, 2015

Giorgio Armani Si Limited Edition EDP за жени

Оригиналният парфюм Armani Si е въведен през 2013 г., като Chypre-плодова ода за сладък касис заобиколен с рози и фрезия цветя, деликатно овкусени с мека ванилия. Като по-интензивна версия на оригинала, "Black Edition" Armani Si Intense, стартира през 2014 г. Той играе на касис и флорални нотки, светещи цитруси, пачули и ванилия, оставяйки по-тъмен и значително по-зряло впечатление, отколкото Si.


Giorgio Armani предлага друга версия на аромат Si, като пълен контраст с черния флакон от Si Intense -ограничено издание Armani Si White Limited Edition подготвени да посрещнат празницит е на Нова година. Si White има същия състав като класическия аромат, но този път в снежнобял флакон със златни цветни детайли. Ароматът е модерен Chypre с подчертан касис нектар, топене в прегръдка на рози и фрезия цветя, обвити в мускусена прегръдка на светло дърво с видни ШИПРОВИ акорди на пачули. Топлина и чувственост са подкрепени от меки ванилови нотки в основата.

Acqua di Parma Rosa Nobile EDP за жени

Колекцията Nobile от италианския дом Acqua di Parma представи нов аромат, посветен на розата . Acqua di Parma Rosa Nobile допълва луксозна, изтънчена и много елегантна колекция от аромати, сред които са Iris Nobile, Magnolia Nobile и Gelsomino Nobile вдъхновни от ирис, магнолия и жасмин.


Следвайки италианското събиране и подбор на най-добрите съставки, за да представят стила на марката, лидери на дома на Acqua di Parma избра специален вид Centifolia роза, която расте и цъфти само в Италия, за да бъде вдъхновението зад новия парфюм. Съставът на аромата ROSA NOBILE отваря със светеща, сочно, италиански стил подпис на бергамот и мандарина, осветяване на цветното сърце с техните бележки, подправено с щипка черен пипер. Цитруси и кисели нотки на пипер ни водят към италианска роза, която има основна роля в състава, обогатен с момина сълза, кадифен виолетово и нежен божур. Базата включва сухи, сложни дървесни нотки на кедър и амбра, заобиколени с чувствен мускус.

Специалният вид Centifolia роза избрана като съставка на Rosa Nobile расте в градините с розите в Пиемонт, върху органична плантация близо до град Алба. Пъпки от този вид ръчно се берат сутринта рано, докато градината е все още свежа. Брането трае 40 дни през май и юни, когато миризмата достига своя връх и е най-интензивен.

Monday, May 11, 2015

Cartier La Panthere Legere EDP за жени

Cartier стартира La Panthère, чувствен и смел флорален-Шипров аромат, който се изкачи в класиците на тази категория, през пролетта на 2014 г. Една година по-късно,стартира нова версия на аромата La Panthère Legere . Линията е посветена на свободните и страстни жени.



Това приказно "котешки" цветен аромат съчетава искрящи нотки на гардения цвете с кадифени тонове на мускус. La Panthère Légère версия разкрива един нов аспект на оригиналния състав Chypre-гардения-мускус. Съставът се "осветява" с нова съставка от тиара цвете.

Estee Lauder Sensuous Nude EDP за жени

Estee Lauder представи нов дамски парфюм, продължение на серията от чувствени аромати на марката с името Sensuous.
Sensuous Nude за жени на Estee Lauder е цветно-ориенталски парфюм.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот, мандарина, черен пипер, розов пипер.
Сърдечни нотки: жасмин, момина сълза, кокос, мед, мускус.
Базови нотки: сандалово дърво, ванилия, кехлибар, хелиотроп.
Estee Lauder Sensuous Nude EDP за жени е нов аромат и е лансиран през 2011 година

http://www.parfumi.net/catalog/estee-lauder-sensuous-nude-edp-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9325.html 

Thursday, May 7, 2015

Azzaro Jolie Rose EDT за жени

Azzaro стартира Jolie Rose в началото на 2012 г.

Ароматът е богат, чист, флорален и блестящ, радостен, женствен и игрив. Отваря се със свежи нотки на кумкуат, лимон и касис.


Има цветя от рози, розова водна лилия и виолетка в сърцето, поставени в основата на кедър и бял мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/azzaro-jolie-rose-edt-jeni-30ml-p-9314.html

Wednesday, May 6, 2015

Lancome Miracle EDP за жени

В превод Miracle значи чудо. Такъв е новият парфюм на Lancome. Създаден е от испанеца Alberto Morillas. Резултатът е цветен, свеж и изключително женствен аромат. Литчите и фрезията придават зелени е плодови върхови нотки. Сърцето на парфюма е съчетание на магнолия и пипер, които внасят енергия в аромата. Основните нотки са жасмин и амбра. За да разкрие магията на чудото, Lancоme избира актрисата Ума Търман - съвременна, красива и изпалнена с енергия.

http://www.parfumi.net/catalog/lancome-miracle-komplekt-jeni-p-9313.html

Tuesday, May 5, 2015

Van Cleef Feerie Rubis EDP за жени

Feerie Rubis е нов аромат от Van Cleef & Arpels, принадлежащи към колекцията Feerie. Оригиналният Feerie е въведен през 2008 г., последвано от Feerie Eau де Toilette и Feerie Gold чист парфюм през 2009 г., Feerie Rose Des Neiges през 2011 г. и Feerie Spring Blossom през 2013 г. Колекцията е описана като магическа, съблазнителна и замечтана.

Новото издание е вдъхновено от рубините, които символизират любов и страст, а също така се смята, че помага при изпълнение на мечтите си, предпазва от злото и насърчаване на жизнеността и величието. Флоралните - плодов - мускусен състав отваря екзотични и сочни червени нотки на малина, червено френско грозде, розов пипер и личи. Сърцето включва букет от магнолия, фрезия, божур и ирис. Мускус, тонка, кедър и сандалово дърво оставя следа в основата.

Бутилката е в същата форма като предшественикът в интензивен рубинено червен цвят. Той е на разположение като 30, 50 и 100 мл Eau de Parfum.

http://www.parfumi.net/catalog/van-cleef-feerie-rubis-edp-jeni-100ml-p-9303.html

Monday, May 4, 2015

Tom Ford Noir Extreme EDP за мъже

Tom Ford стартира Tom Ford Noir Eau de Parfum през 2012 г., последван от Tom Ford Noir Eau de Toilette през ноември 2013 г. През май 2015 г. той е подготвил нова версия на аромата наречена Tom Ford Noir Extreme.


Съставът се отваря със смес от свежи цитруси и топли пикантни нотки, която включва масло от мандарина, нероли, шафран, кардамон и индийско орехче. Сърцето му съдържа акорди от индийския десерт kulfi, традиционно приготвен от хималайски сняг, шам-фъстък и мастика. Букет от роза абсолю, жасмин и портокалов цвят обогатяват сърцето. Горещ кехлибар в основата е фино балансиран с дървесни акорди от сандалово дърво и млечно-сладка ванилия.


Tom Ford Noir Extreme EDP за мъже е нов парфюм лансиран май 2015 година
 
http://www.parfumi.net/catalog/tom-ford-noir-extreme-edp-myje-100ml-p-9300.html

Saturday, May 2, 2015

Salvatore Ferragamo Signorina EDP за жени

Signorina е аромат, вдъхновен от силната връзка между Salvatore Ferragamo и моделите - женствени млади дами с безкрайната си модерност, креативност и намек за дързост. Signorina е прекрасен и шик аромат с италианско име, което буквално означава млада жена. Стилен, наистина италиански, свеж и пълен с живот.


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: касис, розов пипер
Средни нотки: жасмин, розов божур и роза
Основни нотки: панакота, мускус, пачули

Salvatore Ferragamo Signorina EDP за жени е нов аромат и е лансиран 2012 година

http://www.parfumi.net/catalog/salvatore-ferragamo-signorina-jeni-200ml-p-9296.html