Friday, July 31, 2015

Naomi Campbell Queen of Gold EDT за жени

Naomi Campbell представи дамски парфюм Queen of Gold през месец Юни 2013 г.

Съблазнителен и секси, новото ухание Queen of Gold подчертава силата и красотата на жената, изразени чрез плодово цветният състав, обогатен с гурме нотки. Аромата отваря с маракуя, сочна круша и касис, следвани от тъмна слива, розов цвят, фрезия и звезден жасмин, придаващи женственост в сърцето на парфюма. Базата гали и възбужда сетивата, с нотки от тъмен шоколад, ванилия и сандалово дърво.


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: маракуя, круша касис
Сърдечни нотки: слива, звезден жасмин, роза, фрезия
Базисни нотки: сандалово дърво, тъмен шоколад, ванилия

Queen of Gold за жени ще се предлага като 15, 30 и 50 мл тоалетна вода /Eau de Toilette/, в същият по форма флакон, като на предишните издания, но този път оцветен в златно и тъмно кафяво, напомнящо за вкусният тъмен шоколад. Към парфюмите ще се предлагат и продукти за тяло – 150 мл лосион и 150 мл душ гел.

Naomi Campbell Queen of Gold EDT за жени е лансиран юни 2013 година.

http://www.parfumi.net/catalog/naomi-campbell-queen-of-gold-edt-jeni-bez-opakovka-50ml-p-9585.html

Thursday, July 30, 2015

Mercede-Benz – Mercedes-Benz VIP Club за мъже

Пет аромата, които изкусно и чувствено изразяват тръпката на нощта. Посветени са на тези, които ценят красотата, уникалността, високите постижения, осмеляват се да бъдат различни и винаги избират най-доброто. Всеки аромат от колекцията притежава индивидуален стил и характер, и е отражение на отдадеността на своя създател и на желанието му да предизвика хората да мечтаят.


 Пет парфюмериста се присъединяват към Mercedes-Benz Perfume - Ани Бузантиян, Ари Фремон, Онорин Блан, Оливие Кресп, Алберто Морилас, пристигат от Ню Йорк, Женева и Париж, за да поставят подписите си и да представят първата луксозна колекция на Mercede-Benz – Mercedes-Benz VIP Club.

http://www.parfumi.net/catalog/mercedes-benz-vip-club-infinite-spicy-myje-bez-100ml-p-9584.html

http://www.parfumi.net/catalog/mercedes-benz-vip-club-energetic-aromatic-myje-bez-100ml-p-9583.html

http://www.parfumi.net/catalog/mercedes-benz-vip-club-pure-woody-myje-bez-100ml-p-9582.html

Monday, July 27, 2015

Lalique Living EDP за жени

Lalique Living EDP за жени е флорално-дървесен-мускусен аромат за жени.


Пирамида на аромата:
Връхните нотки: бергамот, мента и лавандула
Средните нотки: индийско орехче, роза, черен пипер и ириса
Базови нотки: кедър, labdanum, ирис, сандалово дърво, ветивер, бобова тонка, ванилия и cashmeran.

Lalique Living EDP за жени е нов парфюм лансиран 2015 година

http://www.parfumi.net/catalog/lalique-living-edp-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9576.html 

Thursday, July 23, 2015

Comme des Garcons Wonderwood EDP за мъже

Comme Des Garcons Wonderwood е дървесен аромат за мъже, който е на пазара от 2010 година. Парфюмът съчетава хармонично земен ветивер, топло сандалово дърво, пачули, Guaiac дърво, Вирджински кедър, Агар-агар дърво (oud) и кипарис. Парфюъта Wonderwood е създаден от парфюмериста Antoine Lie.


Comme des Garcons Wonderwood EDP за мъже е лансиран през 2010 година.

http://www.parfumi.net/catalog/comme-des-garcons-wonderwood-edp-myje-100ml-p-9574.html

Wednesday, July 22, 2015

Comme des Garcons Amazingreen EDP унисекс парфюм

 Comme des Garcons Amazingreen EDP унисекс парфюм е аромат на барут и експлозия, пушек и кремък се сливат със зелената енергия на джунглата и страстта на подправките. Заслугата на уханието е на Жан-Клод Херо (Jean-Christophe Herault).


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: листа от палма, зелен пипер, капчици роса, листа от джунглата
Сърдечни нотки: листа от бръшлян, корени от перуника
Базови нотки: акорди на барут, ветивер, пушек, бял мускус
Comme des Garcons Amazingreen EDP унисекс парфюм е лансиран 2012 година

http://www.parfumi.net/catalog/comme-des-garcons-amazingreen-edp-100ml-p-9572.html

Tuesday, July 21, 2015

Lancome La Nuit Tresor EDP за жени

Lancome пуска La Nuit Tresor аромат през февруари 2015 г.

Съставът е обявен като афродизиак и любовен елексир, създаден от парфюмеристите Кристоф Рейно и Амандин Мари. Това предполага, че изобразява тъмната страна на роза и смесени нотки на черна роза с ванилия от Таити и орхидея . Има и акорди на природен тамян, папирус, пачули и личи пралина добавени към сместа.


Лицата на кампанията са Пенелопе Крус и Ilay Kurelović и снимка, подписана от Mert Alas и Marcus Piggott.

http://www.parfumi.net/catalog/lancome-la-nuit-tresor-edp-jeni-75ml-p-9570.html

Monday, July 20, 2015

Michael Kors Sporty Citrus EDP за жени

Michael Kors Sporty Citrus EDP за жени е цитрусов аромат за модерни жени. Свеж, ярък, чист, топъл и енергизиращ. Съдържа нотки на мандарина, портокалов цвят, пачули, дървесни акорди и мускус.



Michael Kors Sporty Citrus EDP за жени е лансиран през 2013 година.

http://www.parfumi.net/catalog/michael-kors-sporty-citrus-edp-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9567.html 

Michael Kors Sexy Amber EDP за жени

Michael Kors Sexy Amber EDP за жени е дървесен аромат за съвременни жени. Нежен, сладък, топъл, прахов и ободряващ. Съдържа нотки на кехлибар, жасмин, цитрусови акорди, пачули, сандалово дърво и мускус.



Michael Kors Sexy Amber EDP за жени е лансиран през 2013 година.

http://www.parfumi.net/catalog/michael-kors-sexy-amber-edp-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9566.html

Friday, July 17, 2015

Gucci Oud EDP унисекс парфюм

Новата версия на Gucci от Gucci аромат от 2007 г., известен също като Gucci Ambre, следва същата тенденция на Oud-ориенталците и е кръстен Gucci Oud. Парфюмът излиза през юли 2014 г. и е обявен като унисекс аромат, който е бляскав, пищен и загадъчен. Богат и силен, съставът съдържа същността на Oud от Лаос, които е 100% натурален.

Бележките включват круша, малина и шафран. Сърцето улавя есенции от българска роза и портокалов цвят, следвани от ориенталската база на Oud, пачули, кехлибар и мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/gucci-oud-edp-75ml-p-9565.html

Wednesday, July 15, 2015

Escada Turquoise Summer EDT за жени

Escada стартира своят годишно нов аромат (това е традиция на къщата от 1993 г.), лятна лимитирана серия за сезона на 2015 г. Ароматът е кръстен Turquoise Summer, вдъхновен от ведрата атмосфера на лятото, ярки овощни градини и пеперуди.


Escada Turquoise Summer ви кани на ароматна почивка със своя неустоим и съблазнително плодово - флорална смес. Годни за консумация, плодово усещане предоставено от Tutti Frutti бележки се усилват от радостен коктейл от горски плодове - ягоди съчетани със сочни малини и касис. И в основата, на червени плодове дават път на месеста праскова бележка, перфектно допълва от свежи флорални аромат на теменужки и портокалов цвят.

Голямата плодовост е базирана на чувствени базови нотки с релаксираща комбинация от кремаво ванилия и сандалово дърво.

http://www.parfumi.net/catalog/escada-turquoise-summer-edt-jeni-100-p-9562.html

Givenchy Ange ou Demon Le Parfum& Accord Illicite EDP жени

Givenchy Ange ou Demon Le Parfum 75ml & Accord Illicite 4 ml EDP за жени

Ange OU Demon Le Parfum & Accord Illicite е иновативен аромат от колекцията на Givenchy Ange OU Demon, който се предлага в два отделни флакони (Le Parfum и Accord Illicite).

Ange Ou Demon Le Parfum съдържа елегантна и плътска дървесно-floriental състав, състоящ се от жасмин Самбак и стимулираща комбинация от мускус, пачули, кехлибар и бяла кожа. Accord Illicite ви позволява да създадете многопластов аромат с неговите аромати на бяла кожа, бял мускус, пачули и ванилия. Accord Illicite се добавя на капки към точките импулс.

Лицето на кампанията е немски модел Кати Nescher. Ароматът е на разположение в тежки стъклени Talisman-образна бутилки от 40 и 75 мл, с малка черна бутилка 4 мл Accord Illicite.

http://www.parfumi.net/catalog/givenchy-ange-ou-demon-le-parfum-accord-illicite-edp-jeni-75ml-p-9554.html

Monday, July 13, 2015

Givenchy Dahlia Divin EDP за жени

Givenchy стартира нов аромат Dahlia Divin през септември на 2014 г. Dahlia Divin следва темата и фантазията на Dahlia Noir линия, която стартира през 2011 година.


Състава на Dahlia Divin е центриран около жасмин Самбак бележка на дървесно-Chypre база. Той е създаден от парфюмериста Francois Demachy. Mirabelle слива е при откриването, което води път към сърцето на жасмин Самбак и бели цветя. Основата е дървесна, изработен от сандалово дърво, ветивер и пачули.

http://www.parfumi.net/catalog/givenchy-dahlia-divin-edp-jeni-75ml-p-9549.html

Thursday, July 9, 2015

Valentino Valentina Pink EDP за жени

Valentino стартира ново издание на колекцията Valentina. През април 2015 г.излезе Valentina Pink, нов цветно-плодов аромат . Колекцията включва оригиналния Valentina от 2011 г., Valentina Assoluto от 2012 г., Valentina Acqua Floreale от 2013 г., Valentina Oud Assoluto от 2013 г. и Valentina Rosa Assoluto от 2014.


Valentina Pink е весел и енергичен аромат, който се отваря с плодови акорди на ягоди и къпини мускус. Сърцето е доминиран от роза, Centifolia роза, роза пъпки и божур. Основата се състои от кашмир, кехлибар и бонбони.

http://www.parfumi.net/catalog/valentino-valentina-pink-edp-jeni-bez-opakovka-50ml-p-9546.html

Jil Sander Simply EDP за жени

През октомври 2014 г., модната къща на Jil Sander стартира нов аромат на пазара, наречен Simply Jil Sander, която обещава доза от семпла елегантност и изтънченост. Ароматът е с Chypre характер и тя е комбинация от виолетка, дърво, мускус и кожа.


Разработено в сътрудничество с парфюмериста Christophe Raynaud, Simply започва с ледените свежи аромати на виолетка листа, мандарина и бергамот. Виолетка в сърцето се допълва от споразуменията на кедър, индийско орехче и мускус. Кожа, пачули и ванилия образуват своята Chypre парфюмна база.

http://www.parfumi.net/catalog/jil-sander-simply-edp-jeni-80ml-p-9543.html

Davidoff Cool Water Sea Rose EDT за жени

Davidoff стартира ново издание на женския Cool Water парфюм от 1996. След Cool Water Sensual Essence издание, който бе представен през 2012 г., Cool Water Sea Rose стартира през 2013 г. като нова глава в сагата на любов между една жена и морето.



Парфюмерист Аурелиен Guichard създаден тази композиция от нотки, който представлява свежест, спонтанност и чистота. Началните акорди включват нежна и сочна японски Наши круша, която от своя страна се увива около сърцето, изработен от сладки флорални нотки на розов божур и положи на чувствена база на мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/davidoff-cool-water-sea-rose-edt-jeni-100ml-p-9541.html

Wednesday, July 8, 2015

Viktor & Rolf Spicebomb Extreme EDP за мъже

Най-популярните Мъжки Парфюми на къщата на Viktor & Rolf Spicebomb вече има по-интензивно издание - Spicebomb EXTREME. Ароматът се предлага във флакон оформен като ръчна граната с меден пръстен.

Той разполага с взривен състав, който подчертава ароматна лавандула по уникален начин, благодарение на топли подправки. Лавандулата се смесва с кимион и черен пипер, оставя следа от горещина горе мъжествени нюанси на тютюн и ванилия.

http://www.parfumi.net/catalog/viktor-rolf-spicebomb-extreme-edp-myje-90ml-p-9533.html

Narciso Rodriguez for Him Blue Noir EDT за мъже

През 2015 г. Narciso Rodriguez стартира нова версия на Narciso Rodriguez за Него аромат от 2007 г. Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir аромат е за мистериозния, модерен и елегантен мъж.


Ароматът е чист и остър, с дълбочина и чувственост, както и оригиналния fougere и мускусен характер. Пикантните нотки се състои от индийско орехче и кардамон. Сърцето на аромата мускусен на този състав остава същата, допълнена от дървесна съгласие от син кедър и черен абанос.

http://www.parfumi.net/catalog/narciso-rodriguez-for-him-blue-noir-edt-myje-100ml-p-9531.html

Tuesday, July 7, 2015

Trussardi My Scent EDT за жени

My Scent е нов аромат от Trussardi, от колекцията, която включва женствена My Name от 2013 г. и мъжките My Land от 2012 г. и Blue Land от 2015 г. Новият аромат е обявен като очарователен, светъл и елегантен букет от чувствени цветя.




Ароматът е създаден от Nathalie Gracia-Cetto. Той се отваря с пролетни цветя и плодови нотки на круша Наши водещи към сърцето на люляк и рози. Базата се състои от хелиотроп, кашмир и seronolide молекула (бял мускус с плодови нотки).

http://www.parfumi.net/catalog/trussardi-my-scent-edt-jeni-100ml-p-9528.html

Lanvin Me L'Absolu EDP за жени

Излезе третият парфюм от колекцията на Lanvin Me. Името на новият парфюм е Lanvin Me L’Absolu и той се показа на сцената след успешният Lanvin Me от 2013-та година и неговият наследник Me L’Eau, който видяхме по-рано през началото на тази година.

Lanvin Me L’Absolu е най-интензивният парфюм показван досега в колекцията и е създаден за авантюристичните дами, които искат да се впуснат в опасният свят на приключенията и екстремните забавления.

Връхни нотки: османтус, виолетови листа и мандаринов портокал;
Сърдечни: жасмин и божур;
Базови: пачули, дървесни нотки, праскова и мускус.

Hermеs Jour D'Hermes Gardenia EDP за жени

Hermes колекция, която започна с оригиналното издание Jour d'Hermes през 2013 г., е творение на парфюмериста Jean-Claude Ellena, който искаше да прегърне и да изрази цветята като същността на женствеността. След оригинала, Jour d`Hermes Absolu издание беше представено през 2014 година.

Новият аромат на колекцията е Jour d'Hermes Gardenia, насрочено за пролетта на 2015 г. Jour d'Hermes Gardenia е описан като букет от гардении, които предават аромати на тубероза, роза и жасмин.

http://www.parfumi.net/catalog/herms-jour-dhermes-gardenia-edp-jeni-80ml-p-9524.html

Hermes Un Jardin de Monsieur Li EDT унисекс парфюм

Le Jardin de Monsieur Li от Hermes е Цитрусов аромат за жени и мъже.



Носът зад този аромат е Jean-Claude Ellena. Ароматът разполага с кумкуат, жасмин и мента.

Le Jardin де Monsieur Li бе стартирана през 2015 г.

Monday, July 6, 2015

Van Cleef Collection Extraordinaire Gardenia Petale EDP за жени

Van Cleef & Arpels Gardenia Petale Eau де Parfum е грациозен, щедър, пищен аромат, който събужда сетивата, създаден от парфюмериста Nathalie Feisthauer. Gardenia Petale е женствен флорален аромат, който улавя всички етапи в живота на гардения цветето. Gardenia Petale е модерно отваряне състав с уникални нотки от пресни, зелени и цитрусови аромати, следвани от флорални нотки.



http://www.parfumi.net/catalog/van-cleef-collection-extraordinaire-gardenia-petale-edp-75ml-p-9520.html

Paco Rabanne 1 Million Cologne EDT за мъже

През 2008 г. Paco Rabanne представи един мъжествен аромат 1 Million, които стана изключително популярен. Следващите 1 Million Absolutely Gold през 2012 г. и 1 Million Intense през 2013 г., както и лимитирана серия опаковки от 1 Million Dolars, бяха направени за многото фенове на аромата.



Всички онези, които намират оригинала за прекалено тежък ще пожелаят новата версия 1 Million Cologne ,която излезе през лятото на 2015 г. Ароматът е по-свеж и по-енергичен, съблазнителен и очарователен. Това предполага да бъде забавно. Откриване с морски нотки, цитрусови плодове коктейл от мандарина и кардамон, той се смесва с флорални нотки на роза с плодове от хвойна в сърцето. Базата се състои от пачули, тонка и кожа.

http://www.parfumi.net/catalog/paco-rabanne-million-cologne-edt-myje-125ml-p-9514.html