Wednesday, November 25, 2015

Bvlgari Goldea EDP за жени

Новият аромат от Bvlgari, Goldea, е вдъхновен от злато и светлина. Името означава "Златна богиня". Goldea, която излиза през октомври 2015 г., представлява началото на нова колекция, повече от 10 години след последната колекция Omnia.

Съставът е ориенталски - флорален, смелo смесен с мускус, разработен от Alberto Morillas. Аромата започва с нотки на мускус кристал, портокалов цвят, малина и бергамот. Сърцето включва златен мускус, иланг-иланг и жасмин. Базата разполага с акорди на мускус кадифен, кехлибар, пачули и египетски папирус.

http://www.parfumi.net/catalog/bvlgari-goldea-edp-jeni-90ml-p-9945.html

Tuesday, November 24, 2015

Valentino Donna EDP за жени

След Valentino Uomo аромата от 2014 г., Valentino представя своята женствена версия Valentino Donna, който излиза през есента на 2015 г. Ароматът е обявен като плавен Шипров - флорален. Той съдържа акорди на италиански бергамот, българска роза, ирис абсолютна, пачули, кожа и ванилия.

Той е на разположение като Eau де Parfum в бутилка дизайн, който напомня на мъжката версия (шипове тежко стъкло), само че в розов цвят.
Valentino Donna е създаден от Sonia Constant и Antoine Maisondieu.

http://www.parfumi.net/catalog/valentino-donna-edp-jeni-100ml-p-9942.html

Monday, November 23, 2015

Mont Blanc Lady Emblem EDP за жени

Montblanc представя Lady Emblem в средата на 2015 г., като женската версия на аромата Emblem, които стартира през пролетта на 2014 г.
Lady Emblem е обявен като изискан и женствен аромат на цветя с плодов - дървесен характер.



Съставът започва с червен сладък касис, розова роза и праскова. Сърцето е интензивен и дървесен, включително акорди от сандалово дърво, пачули и розово дърво. В крайна сметка, съставът излъчва интензивни тонове на мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/mont-blanc-lady-emblem-edp-jeni-75ml-p-9938.html

Yves Saint Laurent Kouros Silver EDT за мъже

Yves Saint Laurent пусна емблематичния аромат Kouros през 1981 ,а през 2015 г.излезе аромата Kouros Silver, една нова, модерна интерпретация на класиката. Той е предназначен за летния сезон, по-свеж и по-хладен от оригинала.



Създаден от парфюмеристите Michel Girard и Olivier Pescheux, съставът започва със свежи плодови акорди на ябълка, която се развива в ароматно сърце на градински чай. Чувствени дървесни нотки и кехлибар формират основата на парфюма.

http://www.parfumi.net/catalog/yves-saint-laurent-kouros-silver-edt-myje-100ml-p-9927.html

Wednesday, November 18, 2015

Dolce&Gabbana Light Blue Swimming in Lipari EDT за мъже

Dolce & Gabbana лансира нови лимитирани серии за лято 2015 г. на своите популярни аромати Light Blue от 2001 г. и Light Blue Pour Homme от 2007 г. Новите версии са наречени Light Blue Sunset in Salina и Light Blue Pour Homme Swimming in Lipari.


Light Blue Pour Homme Swimming in Lipari е един ободряващ воден аромат, вдъхновен от водите на Средиземно море. Той се отваря с акорди на морска сол подобрени чрез свежестта на грейпфрут. Сърцето съчетава мандарина, ароматен розмарин. Амбра, сухи гори и мускусни нотки завършват композицията.

http://www.parfumi.net/catalog/dolcegabbana-light-blue-swimming-in-lipari-edt-myje-125ml-p-9910.html

Agent Provocateur Fatale Intense EDP за жени

Fatale Intense, новият аромат от Agent Provocateur за юни 2015 г. идва след първоначалното Fatale от 2014 г. и Fatale Pink, също от 2014.

Новия аромат е обявен като пикантен и цветен ориенталски. Тя се отваря с необичайна комбинация от женско биле и пикантни чушки чили. Флорални нотки, които включват лотос, формират сърцето на парфюма. Черна кожа, ванилия и кехлибар са в базата.

http://www.parfumi.net/catalog/agent-provocateur-fatale-intense-edp-jeni-100ml-p-9907.html

Tommy Hilfiger Endlessly Blue EDP за жени

Tommy Hilfiger стартира нов аромат Hilfiger Woman Endlessly Blue през лятото на 2014 г. Ароматът продължава започнатото от оригиналния Hilfiger Woman през 2010 г., който бе последван от издания Peach Blossom от 2011 г. Вдъхновението за новия аромат идва от романтичната атмосфера на една целувки под дъжда.



Endlessly Blue е цветна-водна композиция, която започва с акорди на лимон orpur, бял чай, касис и фрезия. Сърцето на състава разполага с дъжд съгласие смесено с жълт божур и хортензия. Базата включва бял олеандър, мускус и кехлибар.

http://www.parfumi.net/catalog/tommy-hilfiger-endlessly-blue-edp-jeni-bez-opakovka-50ml-p-9902.html

Tuesday, November 17, 2015

Issey Miyake L'Eau D'Issey Yuzu EDT мъже

Нови Issey Miyake ограничени серии за сезон 2014 принадлежат на "Одата на природата". Те са наречени L'Eau d 'Issey Lotus и L'Eau г' Issey Pour Homme Yuzu, представляващи нови войници нападащи във фланг на оригиналния L'Eau d 'Issey, от 1993 г. и L 'Eau d 'Issey Pour Homme от 1994 г. Lotus и Yuzu акорди са свързани с Япония, от където произхождат.



L'Eau d 'Issey Pour Homme Yuzu е пенливо свеж аромат с основни нотки на цитрусови плодове Yuzu смесва с нотки на мандарина и лимон. Това е последвано от пикантен джинджифил и индийско орехче, докато основата улавя дървесни нотки на кедър и ветивер.

http://www.parfumi.net/catalog/issey-miyake-leau-dissey-yuzu-edt-myje-bez-opakovka-125ml-p-9896.html

Monday, November 16, 2015

Issey Miyake Nuit D'Issey Parfum EDP за мъже

Issey Miyake представи Nuit d'Issey Тоалетна вода за мъже през 2014 г., като Flanker на L'Eau d'Issey Pour Homme аромат от 1994 г. През октомври 2015 г. Nuit d'Issey Parfum,стартира засилена и по-интензивна версия.


Магнетичен, загадъчен и ярък състав, който предизвиква тъмната нощ, се отваря с акорди на грейпфрут и розов пипер. Кожа и ванилия в сърцето дава елегантен щрих към състава. Богатата и текстурирана база се състои от тонка и пачули.

http://www.parfumi.net/catalog/issey-miyake-nuit-dissey-parfum-edp-myje-125ml-p-9895.html

Issey Miyake DIssey City Blossom EDT за жени

Issey Miyake стартира новия си аромат L'Eau d'Issey City Blossom в началото на 2015 г., като нов ограничен аромат на оригиналния L'Eau d'Issey от 1992.


L'Eau d'Issey City Blossom е женствен дървесен аромат, подписан от Alberto Morillas.
Връхните нотки включват цитрусови акорди, розов пипер и calone. Флоралното му сърце се състои от бели венчелистчета като османтус, фрезия и магнолия, а основата е естествена бяла Вирджиния кедър, бял мускус и ambrox.

http://www.parfumi.net/catalog/issey-miyake-dissey-city-blossom-edt-jeni-bez-opakovka-90ml-p-9893.html

Thursday, November 12, 2015

Elizabeth Arden Untold EDP за жени

“ Твоята история. Твоето пътуване “
Под това мото Elizabeth Arden представи Untold, нов, модерен дамски парфюм, насочен към зрялата и стилна градска жена, която знае какво иска и го постига.

Untold е разработен от парфюмериста Clement Gavarry и се отличава като нежен и същевременно силен плодово цветен аромат, наситен с ухания на бели цветя. Отваря с пенливи и сладки плодови нотки на бергамот, круша и касис, деликатно подправени с розов пипер.
Сърцето ухае на нежен египетски жасмин и страстна гардения, поставени върху елегантна основа, изградена от пачули и сандалово дърво, а допълващите ги кехлибар и мускус, придават топлота и чувственост на уханието.

http://www.parfumi.net/catalog/elizabeth-arden-untold-edp-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9873.html

Wednesday, November 11, 2015

Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Premiere EDP за жени

През февруари 2015 г. Elizabeth Arden представи новия си аромат от колекцията аромати 5th Avenue, обявен като чувствено издание с цветно- ориенталски характер.
Името на аромата е 5th Avenue NYC Premiere и идеята за темата на новото издание следва неудържимото желание да бъде между първите, които имат или изпробват нещо ново.


Изкусителен и много съблазнителен, съставът се отваря със смес от мандарина, розов пипер и момина сълза. Сърцето включва цъфнал нощен жасмин, зюмбюл и дива орхидея, докато финала на състава се характеризира с топли, смолисти нотки от тонка, кехлибар и тамян, смесени с кремообразен мускус и сандалово дърво, допълнени с дълбоки нюанси от пачули.

http://www.parfumi.net/catalog/elizabeth-arden-5th-avenue-nyc-premiere-edp-jeni-75ml-p-9872.html

Tuesday, November 10, 2015

Givenchy Dahlia Divin EDT за жени

След успеха Dahlia Divin от 2014 г., френската модна къща Givenchy представи Dahlia Divin Eau de Toilette, нов дамски парфюм, по-лека версия на оригинала от 2014 г, чиято поява се очаква в края на лятото.


Dahlia Divin Eau de Toilette е обявен като чувствен плодово цветен аромат. Многопластовата му композиция се разкрива със свежи нотки на кървав портокал и сочна праскова. Сърцето омайва с романтични ухания на роза и жасмин, поставени върху страстна и чувствена основа, изградена от мускус, сандалово дърво и ванилия.

Връхни нотки : червен портокал, праскова
Сърдечни нотки : жасмин, роза
Базисни нотки : сандалово дърво, мускус, ванилия

Givenchy Dahlia Divin EDT за жени е лансиран 2015 година.

http://www.parfumi.net/catalog/givenchy-dahlia-divin-edt-jeni-75ml-p-9862.html

Carolina Herrera CH Prive EDT за мъже

CH Men Prive е ориенталски-дървесен, кожен аромат, вълнуващ, богат и луксозен. Съставът съчетава слоеве на ароматни акорди от уиски, в съответствие с интензивния и чувствен аромат на черна кожа.

Carolina Herrera CH MEN PRIVE се отваря с акорди на грейпфрут, помело и уиски, които водят до сърцето на замразени - лавандула, градински чай, червена мащерка и кардамон.

Базови нотки: черна кожа, боб тонка,бензоин, дървесни нотки и тамян.
Върхови нотки: грейпфрут, помело, уиски
Сърдечни нотки: лавандула, градински чай, мащерка, кардамон

http://www.parfumi.net/catalog/carolina-herrera-ch-prive-edt-myje-100ml-p-9859.html

Monday, November 9, 2015

Givenchy Live Irresistible EDP за жени

Givenchy представя Live Irresistible през юли 2015 г. като лимитирана серия, която принадлежи на Very Irresistible колекцията.


Оживеният състав е смес от плодове, цветя и подправки. Той се отваря с пикантни акорди на ананас. Сърцето улавя букет от рози, определени на базата на кехлибар.


Лицето на парфюма е актрисата Аманда Сийфрайд. Дизайнът на бутилката се отклонява от предишните издания на тази колекция с форма и текстура стъкло.

http://www.parfumi.net/catalog/givenchy-live-irresistible-edp-jeni-75ml-p-9858.html

Thursday, November 5, 2015

Cacharel Amor Amor In A Flash EDT за жени

Cacharel представи Amor Amor In a Flash, нов дамски парфюм за 2013г.
Amor Amor In a Flash е дързък младежки аромат, съчетаващ плодови, леко пикантни и сладки нотки. Отваря с червена ябълка и кайсия, допълнени в сърцето от жасмин и канела. Базата е мека и сладникава, съставена от сандалово дърво и „вкусен“ карамел.

Връхни нотки : червена ябълка, кайсия
Сърдечни нотки : жасмин, канела
Базисни нотки : сандалово дърво, карамел

http://www.parfumi.net/catalog/cacharel-amor-amor-in-flash-edt-jeni-bez-opakovka-100ml-p-9852.html

Wednesday, November 4, 2015

Calvin Klein CK Free Energy EDT за мъже

Calvin Klein CK Free стартира през 2009 г., последван от CK Free Blue от 2011 г. и CK Free Sport от 2014 г. Още една версия пристига през пролетта на 2015 г., Ck Free Energy.


Ck Free Energy е обявен като освежаващ и енергичен ароматно-мускусен парфюм. Вдъхновен от изгрева на слънцето, този аромат е светъл и чист. Аромата започва с взрив от горчив портокал, бергамот и галбан. Сърцето обхваща джинджифил, черен пипер, лавандула и жасмин, следвана от секси мъжествена основа на кедър и мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/calvin-klein-ck-free-energy-edt-myje-100ml-p-9826.html

Monday, November 2, 2015

Beyonce Rise EDP за жени

През месец Февруари 2014 г., американската певица Beyonce стартира Rise, нов дамски парфюм, девети, по ред, в колекцията на изпълнителката. Новото издание е обявено като опияняващо и пристрастяващо, като по-интимно и по-естествено от предходните аромати, вдъхновено от сцената и „вътрешната сила, която прави жените толкова красиви“.

 

Rise е светлинен аромат, наситен с флорални и дървесни нотки. Композицията му отваря с пенлив италиански бергамот, кайсия и сорбе от босилек, подсилени от орхидея, жасмин Самбак и фрезия, поставени върху основа от чувствен мускус, елегантен ветивер и кашмир.

Връхни нотки : бергамот, кайсия, босилек
Сърдечни нотки : орхидея, жасмин, фрезия
Базисни нотки : мускус, ветивер, кашмир, дървесни акорди

http://www.parfumi.net/catalog/beyonce-rise-edp-jeni-100ml-p-9818.html

Sunday, November 1, 2015

Cafe Black Label Pour Homme EDT за мъже

Black Label е аромат създаден за мъжете, които ценят елегантността и комфорта.
Ароматна комбинация от коняк, портокал, червена ябълка, кедър, флорални нотки и амбър.


Cafe Black Label Pour Homme EDT за мъже е лансиран през 2010 година.

http://www.parfumi.net/catalog/cafe-black-label-pour-homme-edt-myje-100-p-9811.html

Голямо разнообразие от спирали в онлайн магазин Parfumi.net

Голямо разнообразие от спирали в онлайн магазин Parfumi.net


 http://www.parfumi.net/catalog/---c-376_377.html

ESTEE LAUDER TURBO LASH ALL EFFECTS MOTION MASCARA

Ново от Estee Lauder е първата в света с турбокомпресор движение спирала с вибрираща четка. Чувствате като леко вибриране LashSonic четка с микро-импулсна четина която се движи бързо през миглите.

Можете да имате всичко наведнъж: обем, дължина, извиване и разделяне.

 

http://www.parfumi.net/catalog/estee-lauder-turbo-lash-all-effects-motion-mascara-p-9804.html