Thursday, February 18, 2016

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EDP за жени

Златните светлините на изгряващото слънце галят Средиземно море, като се разбърква златни искри върху своите дълбоки сини води. Облян в ореол от светлина, тя ходи през лазурния й рай горе на скалата. Тук, където времето е спряло, тя е открила нов Paradiso-Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

За марката Roberto Cavalli, не е просто символ, а начин на живот и огромен източник на вдъхновение. Чрез своите смели творения, на известната италианска модна къща празнува чувственост и удоволствие, екстравагантност и щедрост. Парфюмите на Roberto Cavalli Paradiso са замислени като знак на почит към тази визия, симфония от слънчевите бележки, вдъхновени от разкоша на италиански пейзажи.


Roberto Cavalli Paradiso Azzurro е светлинен празник на красотата на брега на Средиземно море. Тя съчетава меки и нежни нотки на росни цветя с ярки ароматни контрасти, предизвикващ галещ морски бриз. Между чар и чувственост, този емоционален аромат тъче уникална история на съблазняването.

С Roberto Cavalli Paradiso Azzurro жената излъчва бодрост и жизнерадост. Тя е енергичнa, движещa се през живота си с грация и елегантност, естествения й чар е неустоим и спонтанен. Смехът и е заразен.

http://www.parfumi.net/catalog/roberto-cavalli-paradiso-azzurro-edp-jeni-75ml-p-10133.html

No comments:

Post a Comment