Monday, January 25, 2016

Narciso Rodriguez For Her L'absolu EDP за жени

През септември 2015 г., Narciso Rodriguez пуска нова версия на популярния си парфюм Narciso Rodriguez за Нея от 2003 г. For Her L'Absolu е ново въплъщение на този мускусен аромат, по-дълбок и по-съблазнителен, предназначен за една жена, която е силна и страстна.

 

"Идеята за l'Absolu е да се създаде един изключително специален аромат с въздух на мистерия, която ще издържи. За Нея L'Absolu въплъщава крайната женственост с чист благодат. "- Narciso Rodriguez.

Съставът съдържа интензивни флорални акорди на тубероза и жасмин абсолютно, мускус сърцето на подписа и на базата на кехлибар и дървесни тонове на пачули и сандалово дърво.

http://www.parfumi.net/catalog/narciso-rodriguez-for-her-labsolu-edp-jeni-30ml-p-10098.html

Saturday, January 23, 2016

Cacharel Anais Anais L’Original EDT за жени

Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette представлява подобрена версия на един от най-силните и влиятелни в козметичната индустрия аромати от Cacharel, създаден още през далечната 1978 година. Подобен на своето време, ароматът е страстен, но прикрит сред изящество от силни нотки и акценти на дърво.

 Парфюмът определено не е ухание за всяка дама, а по-скоро за онази, която търси тръпката и не обича да живее еднообразно. Изобилието от билкови аромати и свежи градински цветя създават усещане за мистериозен свят, в която силната жена живее по свои собствени правила.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: храст орлови нокти, зюбмюл
Средни нотки: водна лилия, обикновена лилия, иланг-иланг, роза, жасмин.
Базови нотки: ветивер, мъх, сандалово дърво, мускус, черно френско грозде.

Cacharel Anais Anais L’Original EDT за жени е лансиран през 2014 година.

http://www.parfumi.net/catalog/cacharel-anais-anais-loriginal-edt-jeni-bez-opakovka-100ml-p-10097.html

Friday, January 22, 2016

Chloe Chloe EDT 2015 за жени

В края на юли 2015 г., Chloe представя нова версия на Chloe Тоалетна вода.

Съставът на новата тоалетна вода се различава от този, от 2009.

Новият Chloe Тоалетна вода е свеж цветен аромат на бели рози, които придава ефирна свежест. Тя е разработена от парфюмеристите Michel Almairac и Sidonie Lancesseur. A деликатен и елегантен букет от бели рози се обогатява от бергамот, лимон, магнолия, гардения, роза пъпки, памук цветя и мускус.

Лицето на парфюма е Dree Hemingway. Ароматът се предлага в бутилка от оригиналната форма, украсена с бяла панделка около врата си.

http://www.parfumi.net/catalog/chloe-chloe-edt-2015-jeni-75ml-p-10095.html

Wednesday, January 20, 2016

Cartier Baiser Vole EDТ за жени

Къщата на Cartier стартира своя парфюм на лилии Baiser Vole Eau де Parfum през 2011 г., последвано от Baiser Vole Extrait de Parfum в началото на 2012 г. В средата на 2012 г., Baiser Vole Тоалетна вода е представен на пазара. Тази нова версия представлява росна, свеж и деликатен аромат на лилии.


Новият аромат е чиста, "невинен" и кристален аромат на лилии. Описван като "аромат на процъфтяваща лилия, свежа и сияйна, качват в ослепителна откровеност от първите си дни на живота", тя е създадена от Mathilde Laurent от лилия пъпки и неговите зелени листа.

http://www.parfumi.net/catalog/cartier-baiser-vole-ed-jeni-bez-opakovka-100ml-p-10090.html

Tuesday, January 12, 2016

Victoria Secret Angel EDP за жени

Victori Secret Angel EDP е аромат които придава свежест и знойна топлина със сочни нотки на пенливи слива, виолетки, гардения и кехлибар, подчертани с едно докосване на розов пипер, мускус и Agarwood.


Вече наличен в нашия електронен магазин #Parfumi.net

http://www.parfumi.net/catalog/victoria-secret-angel-edp-jeni-75ml-p-10081.html

Monday, January 11, 2016

Dolce&Gabbana The One Parfum за мъже

Dolce & Gabbana The One стартира за мъже през 2008 г. като аромат за цел да се превърне в класика за мъжете.
През 2015 г. The One за мъже Eau де Parfum изглежда като подобрена, по-плътна версия на аромата.



Елегантните Връхни нотки на кориандър, босилек и грейпфрут са водещи към сърцето, когато има топла смес от джинджифил, портокалов цвят и кардамон. Tobacco, чувствен кехлибар и кедър оставят своя отпечатък в основата на парфюма.

http://www.parfumi.net/catalog/dolcegabbana-the-one-parfum-myje-bez-opakovka-100ml-p-10075.html

Monday, January 4, 2016

Aigner Etienne Cara Mia EDP за жени

Cara Mia от дома на Aigner е елегантен аромат, който празнува специалните моменти на истинската любов. Това е вариант на Aigner стила, за това, че е "модерен аромат с класически характер".
Cara Mia е женски аромат, който е изящен, чувствен и освежаващ в същото време. Тя ви обгръща като нежен воал от любов, задълбочаване на емоциите от страст и романтика.


Аромата започва с освежаващи цитруси бергамот и мандарина подправено с нотка на ароматен кориандър и черен пипер. Любовната игра продължава в сърцето, изградена около женствени, нежни нотки на жасмин, праскова и ирис. Ароматът се затваря с топла и запомняща база от пачули, олибан, labdanum и кашмир-мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/aigner-etienne-cara-mia-edp-jeni-50ml-p-10048.html

Saturday, January 2, 2016

Valentino Valentina Pink EDP за жени

Valentino стартира ново издание на колекцията Valentina. През април 2015 г.излезе Valentina Pink, нов цветно-плодов аромат . Колекцията включва оригиналния Valentina от 2011 г., Valentina Assoluto от 2012 г., Valentina Acqua Floreale от 2013 г., Valentina Oud Assoluto от 2013 г. и Valentina Rosa Assoluto от 2014.


Valentina Pink е весел и енергичен аромат, който се отваря с плодови акорди на ягоди и къпини мускус. Сърцето е доминиран от роза, Centifolia роза, роза пъпки и божур. Основата се състои от кашмир, кехлибар и бонбони.