Tuesday, November 29, 2016

Versace Dylan Blue EDT за мъже

Versace Pour Homme Dylan Blue - най-новия аромат за мъже от Versace.
Парфюмът се определя като силен, свеж и съблазнителен. Композицията отразява съвременната мъжественост на марката, но в основата му стои традиционния образ на мъжа Versace, който в наши дни се е трансформирал в динамичен, леко брутален, интелигентен и енергичен представител на силния пол. Новият парфюм е изграден около наситени балсамови нотки, които са обградени от изразителни пикантни нюанси на топли и пресни подправки, умерени дървесно-цитрусови оттенъци и сладък аромат на пачули.


Връхни нотки: бергамот, грейпфрут, листа от смокиня, акватични нотки
Сърдечни нотки: амброкс, черен пипер, листа от виолетки, пачули, папирус
Базови нотки: зърна тонка, тамян, минерали, мускус, шафран.

Versace Dylan Blue EDT за мъже е нов парфюм лансиран през 2016 година.

http://www.parfumi.net/catalog/versace-dylan-blue-edt-myje-100ml-p-10812.html

Hugo Boss Ma Vie Intense EDP за жени

Hugo Boss Ma Vie Intense е нова по-интензивна версия на оригиналния аромат от 2014 година. Следва стила и визията на предшественика си, но е по-силен, по-наситен и по-траен. Аромата е вдъхновен от духа и харизмата на силната и независима жена. Създаден е за да подчертае специалната женственост на дамите, които умеят да се радват на живота. Прекрасно ароматно предложение за динамичното ежедневие, когато с истинска наслада правим малки паузи, за да се насладим на мига.

Женствената и стилна ароматна комбинация се отваря с акорди кактусов цвят, които са заобиколени от наситен букет едва разцъфнали розови цветове, които се оглеждат и ни потапят в дървесната основа съставена от кедрови акорди.

Hugo Boss Ma Vie Intense EDP за жени е нов парфюм лансиран 2016 година.

http://www.parfumi.net/catalog/hugo-boss-ma-vie-intense-edp-jeni-75ml-p-10815.html 

Monday, November 28, 2016

Trussardi Uomo The Red EDT за мъже

TRUSSARDI UOMO THE RED - Нов емблематичен аромат от Trussardi.
Той е предназначен за мъжът, който знае кой е, и не е нужно да го доказва. Притежава изтънчена елегантност и с лекота овладява всяка ситуация. Елегантността му е толкова естествена, че се приема за даденост.Мъжът, чиято силна страна е душата му, който се чувства свободен и знае как да се забавлява.Това е успешният мъж в бизнеса, свободното време или в любовта. Той обича всичко, което прави и нищо няма да го спре по пътя му.


Естествено съблазнителен е и състава на новия аромат, който включва във върховите си нотки лимон, Индийско орехче, Галбан, коняк,в средните си нотки се усещат здравец, листа от Виолетка, градински чай,а в базовите нотки преобладават зърна тонка, пачули и кожа.

Trussardi Uomo The Red е лансиран през 2016 година

http://www.parfumi.net/catalog/trussardi-uomo-the-red-edt-myje-100ml-p-10809.html

Tuesday, November 22, 2016

Pupa VAMP! MASCARA – Спирала за изключителен обем

VAMP! MASCARA – Спирала за изключителен обем!!!
За секунди - очи като на суперзвезда! Вамп! Придава същия спиращ погледите вид на миглите както изкуствените мигли без да ги слепва.


Формула: Натурални, растителни и синтетични восъци – плътна, кремообразна текстура с голяма структурираща мощ. Филмообразуващ полимер – повишава издържливостта, предотвратява размазването, придава мекота и гъвкавост на миглите.

Можете да закупите от нашия електронен магазин Parfumi.net

Wednesday, November 16, 2016

Burberry Brit Rhythm Intense EDT за мъже

Година след появилия се аромат Brit Rhythm, Burberry лансира нова по-интензивна негова версия – Brit Rhythm Intense. Вдъхновен от британската рок музика, този невероятен аромат едновременно създава усещане за чувственост и мъжественост като основното ухание е кожата. Истински прилив на адреналин за силни мъже.

Създадена от Dominique Ropion, композицията се отваря с пикантни нотки, докато сърцевината съдържа акорди на кожа и пачули, обогатени с топъл кехлибар, лавандула, босилек и мента – уханна експлозия! Ванилия, кашмир и дървесни нотки завършват композицията.

Връхни нотки: градински чай, пипер, пелин, кимион, бергамот, смокиня, малина
Средни нотки: пачули, кехлибар, лавандула, босилек, мента, кожа
Базови нотки: гваяколово дърво, тонка, кашмир, кумарин, сандалово дърво, ванилия

Brit Rhythm Intense е лансиран през 2015 година.

http://www.parfumi.net/catalog/burberry-brit-rhythm-intense-edt-myje-50ml-p-10695.html 

Monday, November 14, 2016

Pupa BREAST ENHANCER RAPID-Крем за ускорено увеличаване на бюста

Продукт за ускорено увеличаване на бюста

BREAST ENCHANCER 4 WEEK RAPID ACTION

За всички онези жени, които имат малки гърди, или за жени, чиито гърди изглежда празни, например след внезапна загуба на тегло, след бременност и кърмене периоди, или поради нормалния процес на стареене. Също така идеален за тези, които търсят по-закръглена и пухкав контур на гърдата.

Изключителен избор на натурални активни съставки подобрява качеството на кожата.

Vit-a-like: стимулира синтеза на колаген.

Bio-соев Комплекс: във висока концентрация, стимулира клетъчната жизненост.

Комбинираното действие на витамин Е (защита срещу свободните радикали), и Витамин F (подсилване на бариерен ефект), помага за по-добра подкрепа на промяната в обема и прави кожата гладка, еластична и перфектно защитено.

Кожата е по-гладка, стегната и по-еластична още след първото приложение.

С редовната употреба на този козметичен продукт в продължение на 4 седмици, гърдите могат да се сдобият с нов обем и хармонична форма. Кожните тъкани стават все по-стегнати и тонизирани.

Не се препоръчва по време на бременност и кърмене.

Приложение: нанесете с деликатни кръгови движения 2 пъти дневно (сутрин и вечер), като се започне от долната част на гърдата и се избягват зърната.

http://www.parfumi.net/catalog/pupa-breast-enhancer-rapid-p-10693.html

Sunday, November 13, 2016

Valentino Uomo Intense EDP за мъже

Valentino Uomo е замислен за младия италиански наследник, чиято елегантност идва от неговото наследство. Новото издание на аромата Valentino Uomo от 2014 г., Valentino Uomo Intense, излиза през пролетта на 2016 г., обявен за по-интензивен, харизматичен и мъжки вариант.


Съставът е благ , дълбок и светъл; типично италиански стил аромат. Докато оригиналния аромат представлява бяла кожа, новата версия носи интензивен аромат на черна кожа. Неговите върхови нотки съдържат салвия масло и пряснa мандарина. Сърдечните нотки включват елегантността на ирис и тонка, поставен върху основа от черна кожа и ванилия боб.

Лицето на парфюма е френския актьор Луи Гарел. Изисканият дизайн на оригиналната бутилка остава същия, покрит в по-тъмен нюанс на сивото.
Предлага се като 50 и 100 мл Eau de Parfum.

http://www.parfumi.net/catalog/valentino-uomo-intense-edp-myje-100ml-p-10658.html

Tuesday, November 8, 2016

Donna Karan Be Desired EDP за жени

С новия аромат на DKNY Be Delicious колекции, DKNY Be Desired, Donna Karan Ви кани да се оттеглите в градската градина.
DKNY Be Desired е обявен като свеж, буен и пристрастяващ аромат на модерната Ева.



Връхните нотки включват портокал, касис, виолетово листо и заледен грейпфрут. Сърцето се състои от акация цвете, касис абсолютна, азиатски жасмин и турска роза. Кедър, кашмир и кехлибар дърво дават край на състава.

http://www.parfumi.net/catalog/donna-karan-be-desired-edp-jeni-50ml-p-10555.html

Wednesday, November 2, 2016

JPG Classique Essence de Parfum EDP за жени

#Jean #Paul #Gaultier преоткрива най-популярните си аромати Le Male и Classique в сътрудничество с Puig, превръщайки ги в "Belle Parfumerie" творения с нова нотка на изтънченост.


Essence de Parfum включва нови състави в концентрация Eau де Parfum, предлагани в нови бутилки ,но пак във формата на мъжки и женски торс.
#Classique #Essence #de #Parfum започва с пресни подправки на джинджифил. Сърцето на жасмин Самбак и портокалов цвят се поставя на страстна база на ценни гори, ванилия и Шантий крем.

http://www.parfumi.net/catalog/jpg-classique-essence-de-parfum-edp-jeni-100ml-p-10589.html

http://www.parfumi.net/catalog/jpg-le-male-essence-de-parfum-edp-myje-125ml-p-10591.html

John Richmond X Man EDT за мъже

Richmond X Man, модерна ароматна композиция за мъже, която се отваря с лимон, бергамот, черен пипер и виолетово листо. Сърцето на лавандула, lavendin, ананас и кашмир е поставен върху основата на пачули, тонка, кедър и cypriol.
 

Tuesday, November 1, 2016

Christian Dior Miss Dior Absolutely Blooming EDP за жени

Miss Dior Absolutely Blooming е изтънчен и вълнуващ дамски цветно-плодов парфюм, пуснат през 2016 година от модна къща Dior.

Ароматът е продължение на популярната колекция от парфюми „Miss Dior“ и е насочен към веселите, жизнерадостни жени. Тези дами приличат на лъч светлина, които дори с присъствието си предизвикват у околните радост и усещане за хармония с околния свят.



Изящната ароматна композиция започва с елегантен, трепетен аромат на червени горски плодове. Техният нежен, съблазнителен мирис освежава и увлича към сърцето на парфюмната композиция, даряващо с възхитително съзвучие от копринено-пикантни нотки на елегантен божур, розов пипер и фина кадифена дъхава роза. Този аромат красиво, бавно и грациозно се разстила в пространството, оставяйки след себе си изтънчен, вълнуващ шлейф от деликатен бял мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/christian-dior-miss-dior-absolutely-blooming-edp-jeni-100ml-p-10585.html