Wednesday, December 28, 2016

Dolce&Gabbana The One Royal Night EDP за мъже

Обявен като мистериозен, изтънчен и изключително мъжествен, новият ексклузивен аромат The One Royal Night представлява ориенталско издание на оригиналния The One за мъже аромат от 2008 г. Предлага се изключително в избрани магазини по цял свят, тази нова придобивка на колекцията на Dolce & Gabbana предлага ароматно пътуване до Близкия изток.

Неговият ориенталски - дървесен състав започва с нотки на кардамон (два вида кардамон масло) и босилек. Дива круша дърво, сухо дърво с бележка, и пикантно индийско орехче формират сърцето, следвани от ориенталската база на кехлибар, кедър, сандалово дърво и labdanum.

http://www.parfumi.net/catalog/dolcegabbana-the-one-royal-night-myje-bez-opakovka-100m-p-10969.html

Givenchy L’Ange Noir EDP за жени

Givenchy представя новия “black angel”, ароматa L’Ange Noir, който следва линията на Ange ou Demon от 2006 и Ange Ou Demon Le Secret от 2009 L’Ange Noir представлява неустоима мистерия и крайно противоречив : “Лъчист като ангел, неуловим като тъмнината” L’Ange Noir е вдъхновен от стила на кино престъпленията, като черен филм, той е съблазнителен еликсир на фаталната жена, описан като елегантен, уникален, дързък и желан.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот, розов пипер и свеж бадем.
Сърцеви нотки: бял ирис, солен черен сусам.
Базови нотки: тонка, аmbrette семена и кехлибар.

Givenchy L’Ange Noir EDP за жени е нов парфюм лансиран през 2016 година.

http://www.parfumi.net/catalog/givenchy-lange-noir-edp-jeni-75ml-p-10964.html 

Monday, December 26, 2016

Givenchy Gentleman Only Absolute EDP за мъже

Givenchy Gentlemen Only Absolute е деликатен и елегантен, съчетаващ сила и чувственост.



Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот
Средни нотки: канела, шафран, индийско орехче
Базови нотки: ванилия, сандалово дърво
Givenchy Gentleman Only Absolute EDP за мъже е нов парфюм лансиран 2016 година.

http://www.parfumi.net/catalog/givenchy-gentleman-only-absolute-edp-myje-100ml-p-10961.html 

Marc Jacobs Divine Decadence EDP за жени

Marc Jacobs представи Decadence през 2015 г. като първия си "зрял" аромат, който въплъщава сексапил с изтънченост. Новият, по-лека версия на този парфюм излиза през септември 2016 г. Divine Decadence.

Divine Decadence е обявен за лъчист, луксозен и чувствен цветен аромат. Нов аспект на блясък и лукс е предизвикана от Връхните нотки на пенливо шампанско, бергамот и крем портокалов цвят. Богатите флорални мотиви, които включват гардения, хортензия и орлови нокти, водят до женски разкош , докато течността кехлибар, шафран и ванилия в основата добавят светлина и лъчиста текстура.

http://www.parfumi.net/catalog/marc-jacobs-divine-decadence-edp-jeni-50ml-p-10947.html

Saturday, December 24, 2016

Cristiano Ronaldo Legacy EDT за мъже

Любимият на милиони португалски футболист Cristiano Ronaldo „напада“ в света на ароматите със своя дебютен парфюм Cristiano Ronaldo Legacy. Cristiano Ronaldo Legacy е свеж дървесен аромат.


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот, зелена ябълка, лавандула, канела.
Сърдечни нотки: ирис, кедър, божур, розмарин, градински чай.
Базисни нотки: пачули, ветивер, амбра.

Cristiano Ronaldo Legacy EDT за мъже е нов парфюм лансиран през 2015 година.

http://www.parfumi.net/catalog/cristiano-ronaldo-legacy-edt-myje-100ml-p-10954.html

Friday, December 23, 2016

Chloe Fleur de Chloe EDP за жени

Chloe Fleur De Parfum е изключително женствен и обаятелен дамски парфюм, пуснат от известната марка Chloe през 2016 година. Следвайки концепцията на оригиналната версия Chloe Eau de Parfum от 2008 год., новата интерпретация може да се опише като воал от елегантност и чувственост, който обгръща своята притежателка и ѝ предава изискано очарование на фона на бежови розово-пудрови нюанси. Ароматът е в традиционния елегантен флакон с бежова панделка.


Парфюмеристи са Michel Almairac и Mylene Alran, които чрез деликатния пудров аромат са опитали да разкрият пълния блясък на цветето роза. Началото се отваря с игривата свежест на алойзия (лимонова върбинка). В сърцето ви обгръщат чувствените флорални акорди на роза и нежни черешови цветчета. В края се разстила мек топъл деликатен шлейф от оризова пудра.

http://www.parfumi.net/catalog/chloe-fleur-de-chloe-edp-jeni-75ml-p-10952.html

Thursday, December 22, 2016

CK Euphoria Deep Euphoria EDP за жени

Calvin Klein Euphoria Deep е най-новият аромат от серията Euphoria, който излиза на пазара през 2016 година. Този оригинален дамски парфюм обещава да е адски сексапилен, запомнящ се и съблазнителен. Рекламното лице е известната Холивудска звезда Морго Роби, която познаваме от филма "Вълкът от Уолстрийт". Както и предшествениците си, тази "Еуфория" ще остави трайна следа в подсъзнанието, защото нейните ароматни нотки са значително по наситени и ефектни.


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: мандарини, бял пипер, каскалон.
Средни нотки: божур, здравец, роза и жасмин.
Базови нотки: дървесни нотки, мускус и пачули.

CK Euphoria Deep Euphoria EDP за жени е нов парфюм лансиран през 2016 година.

http://www.parfumi.net/catalog/ck-euphoria-deep-euphoria-edp-jeni-100ml-p-10932.html 

Wednesday, December 21, 2016

Kenzo Homme Eau de Parfum за мъже

Известният дървесен морски аромат от Kenzo, Kenzo Pour Homme от 1991 г., получи новото си издание Kenzo Homme Eau де Parfum през февруари 2016 г., вдъхновен от силата на океана.
Новият Kenzo Homme е обявен като аромат на свободния човек, който черпи силата си от природата. Този интензивен, чувствен и мистериозен парфюм се появява на 25 годишнина на оригинала.


Ароматът съчетава свежест и неустоима чувственост. Тя се отваря със свежа комбинация от цитруси, мента и кардамон. Сърдечните нотки включват градински чай и морски споразумения с някои подправки, поставен върху дървесната основа на ветивер, кедър, сандалово дърво и ванилия.

http://www.parfumi.net/catalog/kenzo-homme-eau-de-parfum-myje-100ml-p-10927.html

Tuesday, December 20, 2016

Cartier Eau De Eau de Parfum унисекс

Eau De от Cartier е флорален дървесен мускусен аромат за мъже и жени.


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот, грейпфрут и лимон.
Сърцеви нотки: виолетови листа, галбан, hedione, нероли и жасмин.
Базови нотки: кехлибар, ванилия, мускус, пачули и перуанския балсам.

Cartier Eau De Eau de Parfum унисекс е нов парфюм лансиран 2016 година
 
http://www.parfumi.net/catalog/cartier-eau-de-eau-de-parfum-unisex-bez-opakovka-100ml-p-10917.html

Sunday, December 18, 2016

Nina Ricci Luna EDT за жени

През 2016, Nina Ricci пуска нов аромат, който ще се простира в света на фантазията, която е създадена за Нина през 2006година. Luna излиза през септември, като привлекателен, мощен и тайнствен колега на модерната и романтична принцеса представена от Нина.

Nina е създаден от Olivier Cresp като пенливо и ярък цветно-плодов състав, докато Luna е разработен от Christophe Raynaud и Marie Salamagne като смел, силен и загадъчен.


Нейният подсладен дървесно-флорален състав започва с нотки на горски плодове и чувствен портокалов цвят. Сърцето съчетава сладък карамел, смесени със цвете безсмъртниче на фона на сандалово дърво и Мадагаскар ванилия.

Luna държи символиката и формата на ябълка. Оцветена в синьо, украсен със златни листа и черна кожа около гърлото, той представлява нощта, лунна версия на приказния плод.

http://www.parfumi.net/catalog/nina-ricci-luna-edt-jeni-80ml-p-10916.html

Tuesday, December 13, 2016

Chloe See by Chloe Si Belle EDP за жени

Модната къща на Chloe представи първия аромат на нейната градска модна колекция See by Chloe през 2011 г. Неговата свежа интерпретация излиза на пазара през януари 2014 г. See by Chloe Eau Fraiche. През февруари 2015 г., тази колекция е свързана с новото издание, наречено See by Chloe Si Belle.


Новият аромат е обявен за пресни цветя, модерен и жив аромат, който флиртува със смели и безстрашни акорди. Това ограничено издание отразява усмивката, спонтанността и дързостта на See by Chloe марка.

Louise Turner и Nathalie Gracia-Чето разработиха този нов състав на цветя, пенлива свежест. Връхните нотки включват нероли и брезови листа. Сърцето му е доминиран от гардения, смесен със съгласие от портокалов цвят и положи основата на бял мускус.

http://www.parfumi.net/catalog/chloe-see-by-chloe-si-belle-edp-jeni-75ml-p-10903.html

Monday, December 12, 2016

Givenchy Very Irresistible L'Eau En Rose EDT за жени

Givenchy Very Irresistible L'Eau En Rose е уникален, топъл и нежен аромат, който за един миг ви грабва сетивата. Подходящ е за изискани дами, които не биха си позволили да ухаят на нещо по-малко от самото съвършенство.



Very Irresistible L'Eau en Rose е еднакво подходящ за студените дни и горещите летни нощи.
Съставът е смел и светъл, с ясно изразени нотки на роза на фона на мускус. Сочни къпини обграждат сърцето на розата, което му придава жизненост и блясък, докато нежен облак от памучно като мускус дава нежност и чувственост в основата.

http://www.parfumi.net/catalog/givenchy-very-irresistible-leau-en-rose-edt-jeni-bez-75m-p-10867.html

Friday, December 9, 2016

Prada Candy Florale EDT за жени

Prada Candy Florale е третият аромат от колекцията на Prada Candy. Оригиналният Кенди бе стартирана през 2011 г., последвано от Candy L'Eau през 2013 г., с Candy Florale очаква на пазара от април на 2014 година.



Prada Candy Florale е обявен като един вълнуващ цветен аромат, пълен с живот и чувственост, вдъхновен от едно въображаемо цвете, което мирише на бонбони или букет от цветя, стоящи на щанда на магазин за сладолед в Италия. Този романтичен и брашнест състав съдържа акорди на лимончело шербет на върха, цвете божур в сърцето и основата се състои от тамян, мускус, карамел и мед.

Prada Candy Florale EDT за жени е нов аромат и е лансиран през 2014 година.

http://www.parfumi.net/catalog/prada-candy-florale-edt-jeni-bez-opakovka-80ml-p-8832.html 

Thursday, December 8, 2016

YSL Black Opium Nuit Blanche EDP за жени

С третото попълнение към колекцията си – Black Opium Nuit Blanche, Yves Saint Laurent ви кани да се потопите в сенките на бурния нощен живот. Вдъхновен от фестивалът на изкуствата в Париж – Nuit Blanche, този парфюм ще ви накара да покажете най-съблазнителните си черти.

Парфюмът YSL Black Opium Nuit Blanche е с по- малко сладки нотки и се отваря изненадващо от пресните акорди на Бърбън пипер и ориз. оризът добавя на парфюма копринена гладкост.

Дръзка, но и чувствена, „наелектризираща“ сетивата, композицията съчетава енергични нотки на кафе с пенливи акорди на портокалов цвят, обвити в чувствената и съблазнителна прегъдка на ванилия, бял мускус и сандалово дърво.

Мотото на рекламната кампания на Black Opium Nuit Niche гласи: „Нощта все още не е приключила“. Готови ли сте да я грабнете?

Връхни нотки: ориз, бърбън пипер
Средни нотки: цвят от портокал, кафе
Базови нотки: ванилия, сандалово дърво, бял мускус

парфюмът е лансиран през 2016 година.

http://www.parfumi.net/catalog/ysl-black-opium-nuit-blanche-edp-jeni-90ml-p-10878.html

Wednesday, December 7, 2016

Hugo Boss The Scent for Her EDP за жени

Hugo Boss стартира новия дамски парфюм Boss The Scent For Her, нежната половинка на мъжкият Boss The Scent, пуснат през 2015 г.

Новото издание е вдъхновено от изкуството на съблазняването и е представено от модела Anna Ewers ( Анна Еверс).


Boss The Scent For Her е изкусителен плодово цветен аромат. Композицията му отваря с неустоим прасковен цвят и свежа фрезия. Сърцето изкушава с неустоими нотки на османтус, поставени върху основа от изпечено какао.

Връхни нотки: прасковен цвят, фрезия
Сърдечни нотки: османтус
Базисни нотки: какао

http://www.parfumi.net/catalog/hugo-boss-the-scent-for-her-komplekt-jeni-p-10844.html

Aigner Etienne Blue EDT за мъже 2016

Aigner Blue от Etienne Aigner е флорален дървесно-мускусен аромат за мъже.

Пирамида на аромата:
Връхните нотки: лимон, ябълка и карамфил.
Средни нотки: роза, момина сълза, кожи и шафран.
Базовите нотки: кедър, мускус, ванилия и кехлибар.
Aigner Etienne Blue EDT за мъже е нов парфюм лансиран през 2016 година.

http://www.parfumi.net/catalog/aigner-etienne-blue-edt-myje-2016-125ml-p-10839.html