Wednesday, April 12, 2017

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge EDP за жени

Estée Lauder доказва, че жената живее, за да бъде забелязвана.Дори и да отричате, факт е, че всяка жена търси провокацията в живота си. Именно това е разковничето на сексапила, с това тя се превръща в зашеметяваща, така остава запомнена. Estee Lauder се вдъхнови от провокацията и представи нов аромат, вдъхновен от бляскавата, по-провокативна страна на Modern Muse - Modern Muse Le Rouge. Защото червеният цвят въплъщава стила, отношението и силата на жената.



Ароматът дължи сексапила си на контраст от богата роза, пробудена от зрели плодове с кадифена кремообразна нотка. Две са контрастните нотки, които жените усещат веднага.
- Нотка разцъфнали рози: плодови акорди на Bourgeon de Cassis и Малина, контрастиращи с трептящата смесица на Розов Пипер и Шафран богатия флорален аромат на Българската роза и свежите венчелистчета на Rose Centifolia.
- Нотка Кадифен Крем: микс от Мадагаскарска Ванилия и текстурния мускус на Ambrette, пречистени със земни и изкусителни Ветивер и Пачули, освежени със сочната женственост на Цвят от Магнолия и Жасмин.

http://www.parfumi.net/catalog/estee-lauder-modern-muse-le-rouge-edp-jeni-100ml-p-11210.html

No comments:

Post a Comment