Wednesday, June 21, 2017

Mancera Aoud Black Candy EDP Унисекс аромат

Парфюми Mancera крият в себе си магията на Ориента, пустинята, слънцето и невероятния лукс. В техния състав ще откриете най-добре подбраните скъпи суровини,каквито са например - агарово дърво, смола, кожа, шафран и много други.
С парфюмите Mancera ще изпитате изключителен лукс!Марката Mancera е основана през 2008 г. в Париж, по инициатива на една от най-големите дистрибуторски компании на Персийския залив -"Al Athar". Парфюми Mancera са специално създадени за всички любители на отличителнитe ориенталски аромати и арабската култура.В допълнение към своятa изисканa парфюмна композиция, парфюми Mancera притежават също толкова изискани, луксозни флакони, изработени от най-висококачествено стъкло. Поглезете се с истинско усещане за лукс с изключителните, оригинални парфюми от марка Mancera!


Black Aoud Candy е рядък по своята екзотична красота аромат.Тъмните сладки нотки в него са в хармония с нежните тоналности на бял мускус. На този фон звучат благоуханните нюанси на роза, на които леките дървесни балсамови нотки на амбра придават особена кадифеност. Венец на ароматната композиция са сладките нотки на женско биле и деликатните свежи акорди на мента. Парфюмът е посветен на източните (ориенталски) парфюмерийни традиции и обединява в себе си най-доброто от тях. Ароматният букет изненадва и пленява, омайва и изкушава, очарова и привлича – също като загадъчния свят на Изтока.

Връхни нотки: мента, женско биле
Сърдечни нотки: роза, амбра
Базови нотки: сладки нотки, бял мускус

http://www.parfumi.net/catalog/mancera-aoud-black-candy-edp-120ml-p-11399.html

No comments:

Post a Comment