Sunday, June 25, 2017

Mancera Aoud Blue Notes EDP Унисекс аромат

Парфюми Mancera крият в себе си магията на Ориента, пустинята, слънцето и невероятния лукс. В техния състав ще откриете най-добре подбраните скъпи суровини,каквито са например - агарово дърво, смола, кожа, шафран и много други.
С парфюмите Mancera ще изпитате изключителен лукс!Марката Mancera е основана през 2008 г. в Париж, по инициатива на една от най-големите дистрибуторски компании на Персийския залив -"Al Athar". Парфюми Mancera са специално създадени за всички любители на отличителнитe ориенталски аромати и арабската култура. В допълнение към своятa изисканa парфюмна композиция, парфюми Mancera притежават също толкова изискани, луксозни флакони, изработени от най-висококачествено стъкло. Поглезете се с истинско усещане за лукс с изключителните, оригинални парфюми от марка Mancera!

Aoud Blue Notes е неочакван и луксозен ориенталско-дървесен унисекс парфюм с меки флорални полутонове, пуснат през 2015 г. от нишовата френска марка Mancera. Създаден от известния парфюмерист и създател на марката, самият Мансера, парфюмът е облечен в луксозен цилиндричен флакон с преливащи нюанси на синьо и тюркоаз, наподобявайки невероятно огромен скъпоценен камък. Съставът се открива с цитрусов съюз на бергамот, слънчева мандарина и леко тръпчив калабрийски лимон, допълвайки се с леки плодови нотки на свежа зеленина. Сърцето на композицията дарява с топъл, пикантен вкус на иланг-иланг, сладки теменужки и кадифен мирис на рози, подправени със землисти акценти на корен от ирис и тръпчиво-дървесни нотки на листа от пачули. Окончателното звучене на парфюмната база е комбинация от дървесно-ванилов аромат на гваяково дърво и меко масло от сандалово дърво. Деликатен мирис на скъпа, добре обработена кожа и амбра създават усещане за топлина и комфорт, а сладките акценти на мадагаскарска ванилия придават на композицията особена мекота и чувственост.

Връхни нотки : бергамот, плодови нотки, лимон, мандарина, зеленина
Сърдечни нотки : виолетки, иланг-иланг, корен от ирис, пачули, роза
Базови нотки : амбра, дърво гваяк, кожа, сандалово дърво, ванилия

http://www.parfumi.net/catalog/mancera-aoud-blue-notes-edp-120ml-p-11404.html

No comments:

Post a Comment