Saturday, July 8, 2017

Armand Basi In Me EDP за жени

Къщата на ARMAND BASI е тясно свързана с град Барселона, където е роден през 1948 г. Архитектурата на града, светлият и средиземноморски характер са в ДНК на компанията от самото си създаване и са повлияли на творчеството и дизайна на своите продукти.

В този смисъл ARMAND BASI винаги е бил във връзка с най-авангардните тенденции. Неговите колекции са свързани с културни и естетически концепции и особено с движения, свързани с архитектура като Конструктивизъм, Баухаус и Модернизъм, демонстриращи призванието си за нови художествени течения и нови начини на мислене.
Последният аромат на марката Armand Basi произтича от специалните отношения с Барселона и нейната архитектура, силно повлияни от гениалния испански архитект Антонио Гауди. Гауди е вдъхновен от природата, а творбите му отразяват формите, които е открил в естествения свят.


Най-новото ароматно създание ARMAND BASI IN ME се основава на вътрешния баланс на съвременната и градската жена, която оценява целия живот в града, който може да й предложи. Без да се свързва с природата, тя няма да бъде пълна, затова тя се стреми да балансира напрегнатия си живот в динамична среда с отпуска, която открива в тези скъпоценни моменти, прекарани в природата. От този баланс тя придобива цялата положителна енергия, за да бъде това, което иска да бъде и да осъществи стремежите и мечтите си; Като по този начин стават по-силни и по-съзнателни.

Armand Basi In Me е подписан от парфюмериста Натали Лорсън, който е съставил много интензивен аромат на цветя. Откриването му е много динамично; Смесени с розов пипер, малина, джинджифил и розов грейпфрут. Сърцето отбелязва богат букет от портокалов цвят, самбак жасмин, магнолия, роза и египетски жасмин, докато съблазънта и топлината се осигуряват от смес от ирис и топли дървесни нотки (пачули, сандалово дърво, кашмирено дърво).

http://www.parfumi.net/catalog/armand-basi-in-me-edp-jeni-bez-opakovka-100ml-p-11436.html

No comments:

Post a Comment