Tuesday, July 4, 2017

Hugo Boss Bottled Intense Eau de Parfum за мъже

Boss Bottled Intense излезе в началото на 2015 г. като интензивна интерпретация на оригиналния Boss Bottled от 1998 г., който представлява "мъж на деня". През септември 2016 г. Boss Bottled Intense Eau de Parfum ще бъде на разположение като първата EDP на тази колекция. Boss Bottled Intense усилва дървесните и пикантни аромати в по-висока концентрация на ароматни масла.


Съставът е равен на оригиналната топла тоалетна вода Boss Bottled Intense, но само с 14% по-висока концентрация на етерични масла и е подсилена с издръжливост. Прясната ябълка е балансирана с нотки на зелен оранжев цвят. Неговото пикантно сърце се състои от карамфил, канела и здравец. Базата е съставена от скъпоценни дървесни нотки от сандалово дърво, кедър и ветивер, увити във ванилия.

Лицето на кампанията е Джерард Бътлър. Бутилката BOSS BOTTLED INTENSE EDP повтаря дизайна на класическия BOSS BOTTLED, но течността зад матовото стъкло е тъмна и опаковката е проектирана в тъмно сиво. Ароматът е на разположение като 50 и 100 ml Eau de Parfum.

http://www.parfumi.net/catalog/hugo-boss-bottled-intense-eau-de-parfum-myje-100ml-p-11418.html

No comments:

Post a Comment