Thursday, August 3, 2017

Giorgio Armani Eau de Cedre EDT за мъже

Култът на Armani Eau Pour Homme, който стартира през 1984 г., после новото издание на Armani Eau Pour Homme през 2013 г., както и няколко версии, съставляващи специалната линия Eau Pour Homme на къщата. Първата версия бе представена в черен флакон през 2013 г. Armani Eau de Nuit, следван от Eau d'Aromes, 2014 г. Очакваше се, че мъжката ароматна линия ще бъде разширена допълнително. Най-новото издание, отбелязващо 2015, се казва "Armani Eau de Cedre" и е посветено на скъпоценния кедър. Ароматът идва на пазара през 2015 г.

Съставът на новата версия е вдъхновен от аромата на мъжкото кадифено сако, което е меко, деликатно и елегантно. Характерният аромат на Eau de Cedre издание предава мекотата на кадифения материал и започва състава с лимоново масло и италиански бергамот. Аромата на градински чай се смесва с виолетови листа и кимион, с намек за хорда "Cardamom Pure Jungle Essence". Мъжките акорди произхождат от есенции на кедър, черен чай, дървесни акорди и велур.

Елегантният и характерен флакон е създаден от тъмно зелено стъкло, което описва зеления кедър. Подобно на цялата линия, свързана с модния стил на Армани, флаконът на Eau Pour Homme е вдъхновен от мъжките сака, Eau de Nuit е посветен на черния смокинг и Eau d'Aromes празнува нестандартен шик, пригоден да следва вталена линия на тялото.

http://www.parfumi.net/catalog/giorgio-armani-eau-de-cedre-edt-myje-100ml-p-11501.html

No comments:

Post a Comment