Friday, October 27, 2017

Comme des Garcons Concrete EDP унисекс парфюм

Вместо да се съсредоточава върху студените, строги и брутални качества, визията на момчетата за конкретен аромат неочаквано се корени в меката чувственост на сандаловото дърво. Смесени с кедрово дърво, мускус и балсам, както и смес от подправки като кимион, кардамон, джинджифил и пипер, този авангарден риф е сандалово дърво.

Както обяснява творческият директор на Boys Perfume Christian Astuguevieille, "Бетонът наистина е част от ДНК на Comme des Garçons. Бях много заинтересован от контраста между издръжливостта на бетона и лукса на сандаловото дърво. Те са много различни, но същевременно хармонични.


Създаден от парфюмериста Никола Beaulieu, Comme des Garçons Concrete започва с взрив от богато и пищно сандалово дърво, което е нарушено от наличието на метал и изкуствен розов оксид. "Знаех от самото начало, че имам нужда от нещо смущаващо, но да го направя по начин, който може да се носи, изненадващо, че концепцията е по-трудна", казва той. "[Розовият оксид] е молекула, която естествено намирате в розово масло, но изобщо не е цветна. Тя е много метална, зелена и остра, а за Concrete наистина я използвах, за да създам този разрушаващ аромат.

Богата, дървесна и все пак малко обезпокоителна, примамливият парфюм е бутилиран в конкретна версия на флакона за подписване на Comme des Garçons Parfums. Всяка стъклена бутилка се потопи в бетон с ръка и излъчва порьозно, естествено качество - точно обратното на това, което е известно. Сблъсъкът на всички противоположности; между бутилката и нейния материал, концепцията и действителният аромат, представлява духа на Comme des Garçons с дух на чай.

Има нещо завладяващо, което не сте сигурни, че ви харесва или не ви харесва отначало, но винаги се връщате към него.

http://www.parfumi.net/catalog/comme-des-garcons-concrete-edp-unisex-80ml-p-11737.html

No comments:

Post a Comment