Thursday, January 4, 2018

Roberto Cavalli Florence EDP за жени

Дълбоките корени на Роберто Кавали са в град Флоренция, където е роден и израснал основателят на известната модна къща. Пейзажите и традициите на Тоскана все още са постоянен източник на вдъхновение за луксозната марка. Именно на тези места той е вдъхновен, когато решава да напише нова глава в историята на своите аромати.


Florence е ослепителна ода до най-изисканото изкуство, от скулптура до живопис, до архитектура на сгради и ландшафт и е известна със своите страхотни цветя. Името се получава от латинската флоренция: "цъфтят". Florence е град на светлина и наслада, способен да съчетава хармоничния баланс между природата и културата, минало и настояще, великолепие и спокойствие. Roberto Cavalli Florence eau de parfum въплъщава тази перфектна комбинация от смелост, красота и чувственост. Елегантен и изискан от природата, той излъчва чар и сигурност, без презумция, спонтанно магнетично и съблазнително във всички обстоятелства.



Roberto Cavalli Florence е замислен от Marie Salamagne, майстор парфюмерист на Firmenich, който за да създаде този аромат Chypre Амбър е бил вдъхновен от Тоскана, умело въвеждане хармонии, които отразяват  градската среда и изтънчеността на Флоренция. Сърцето е блестящ цветен букет, в който се смесват деликатни оранжеви цветя и искрящи листа от грейпфрут. Деликатната искреност, любящата почит към Флоренция, градът на цветята, се подсилва от леко мускусните семена на хибискус, които добавят докосване на екзотика и мистерия. Тази цветна симфония е семпло и плодово оформена в основата, която отлично показва великолепието на Флоренция на Роберто Кавали.



Контрастиращите нотки на сладък касис и леко пикантна мандаринова есенция водят до чудесна експлозия даваща живот и енергия. Тази деликатна комбинация се подчертава от леко мускусните семена на хибискус, които добавят докосване на екзотика и загадъчност. В основата на луксозното съгласие за примамка: чувственият мускус и светлият кехлибар предлагат идеална контрапункция за хипнотизиращия пачули.

http://www.parfumi.net/catalog/roberto-cavalli-florence-edp-jeni-75ml-p-12143.html

No comments:

Post a Comment