Monday, March 26, 2018

Carolina Herrera CH Privee EDP за жени

Колекцията на Carolina Herrera CH се допълва от нова версия, наречена CH Privee, обявена за "честване на загадката на женствеността и любовта като най-висша, непредсказуема сила".
CH Privee пристига във флакон с еднаква форма като CH Eau de Parfum Sublime, който е прегърнат от лилава кожа.

Тези два аромати са специални, тъй като дизайна на флакона им се различава от класическите издания на CH; те са с цилиндрична форма и от двете страни на бутилката има прозрачно стъкло, което прави флуида на аромата видим. Това, което характеризира цялата линия CH за жени, е черта на очарователните висулки на всички флакони, докато изданията CH Eau de Parfum Sublime и CH Privee имат тези висулки с инициалите на Carolina Herrera, висящи от големи ленти, изработени от кожа.

CH PRIVEE е подписан от парфюмерията Доминик Ропион, който представи новия аромат с напълно различен израз от предишните издания. Като се има предвид, че това е модна марка, бележките на композицията бяха подбрани, за да акцентират върху кожената структура и аромата, така че Ропион използва пачули, който е свързан с червен кожен акорд. Osmanthus absolute е ключовата червена нотка, излъчваща своя сладък, меден характер, заобиколен от ванилов хайвер.

Връхни нотки: розов пипер
Средни нотки: кожа, османтус
Базови нотки: ванилия, мускус

https://parfumi.net/carolina-herrera-privee-edp-jeni-80ml-p-12385.html

No comments:

Post a Comment