Tuesday, September 4, 2018

Elie Saab Nuit Noor EDP за жени

Можем да разпознаем линията на парфюм, инициирана през 2012 г. от Elie Saab с нейните елегантни и светли стъклени флакони с ясни линии и режещи светлинни ефекти. Първият парфюм на колекцията е висококачественото флорално издание Le Parfum , което предлага истинско удоволствие на кожата благодарение на обединяването на бели цветя (жасмин и портокалов цвят), посипани със сладък мед, допълнени с намек от роза и елегантността на пачули. Ливанската модна марка "Ели Сааб" отвори вратата си към света на парфюмерията с това прекрасно издание, чиято слава не е престанала дори и след като 7 последователи (различни версии на оригиналното издание) бяха подредени през последните четири години.

Междувременно колекцията на Elie Saab добави и две луксозни линии, La Collection des Essences и La Collection des Cuirs.

За разлика от класическия флорален аромат Elie Saab Le Parfum, къщата наскоро представи ELIE SAAB NUIT NOOR, която излезе през ноември 2016 г. Тя предлага ориенталски характер и подчертава неразгадаемата връзка с Близкия изток. Фокусът е върху тъмнината на нощта и светлините на града, свързващи контрастите и магическия образ на Бейрут, който оживява, когато нощта пада върху града.
"NUIT NOOR е миризмата на контраста между тъмнината и светлината - NOOR е арабска дума за сила и чувственост, кръг и богатство. Блестящо цвете в прегръдката на нощта, с блестящ ореол на градските светлини. Ароматно пътешествие до Бейрут, люлката на Elie Saab Couture ... "

Парфюмериста FRANCIS KURKDJIAN успя да предаде този магически образ на светлините през нощта, като ги интерпретира с ориенталски аромат на рози и дърво, създавайки две допълващи бележки, описващи светлината и нощта. Контрастите се подчертават от различните слоеве на състава:

- флорален букет от мед се комбинира с кадифена, нежна роза, описваща светлината на състава
- слънчевата аура се поддържа от същността на иланг-иланг от Мадагаскар
- тъмната дървесна пикантна смес прониква в състава, за да олицетворява нощта
- черен пипер допринася за жизнения ритъм на състава, украсявайки флоралната смес на иланг-иланг и роза
- тамян и индонезийско пачули създават специфични нюанси, които оставят опушено впечатление, а основата става кадифена и дълбока.
Тъмното насищане на подправки, дървесина и смоли прави този парфюм уникален, като ни отнема от залез до зазоряване с разменени нотки и нюанси.

https://parfumi.net/elie-saab-nuit-noor-edp-jeni-90ml-p-12918.html

No comments:

Post a Comment