Monday, October 8, 2018

Coach Coach EDP за жени

Coach представя своя нов аромат - Coach the Fragrance - през септември 2016. Парфюмът носи същото име като изданието от 2007 г., но определено е съвсем различно създание със състава и бутилката. Coach the Fragrance е създаден като аромат, който ще предаде спонтанната енергия и прохладата на Ню Йорк. Според "Стюарт Вевърс", творческият директор на къщата, "Coach the Fragrance" е "аромат, който представлява свободното настроение на Coach ... аромат, който е индивидуален, автентичен и хладен".


Актрисата Chloë Grace Moretz е избрана за лицето на новия аромат и кампанията, изстреляна от Стивън Мейсел. Тя представлява изцяло американското момиче с "младост, модерност, автентичност и естествена красота". Актрисата каза: "За мен този парфюм е всичко, което обичам. Той е модерен и щастлив. Той отлично улавя духа, енергията и вълнението, които Стюърт донесе на Coach. "

Съставът е флорален с живи топки от листа малина, розов пипер и круша, които представляват енергията на Ню Йорк. Сърцето включва автентично съчетание от турска роза, поставено на основата на велур мускус и сандалово дърво, които символизират кожените аксесоари, които правят марката известна.

https://parfumi.net/coach-coach-edp-jeni-bez-opakovka-90ml-p-13099.html

No comments:

Post a Comment