Thursday, November 22, 2018

Chopard Happy Spirit Forever EDP парфюм за жени

Къщата на CHOPARD използва своя опит в бижутата отново, за да създаде изключителната сърцевидна парфюмна бутилка от колекцията Happy Spirit.
Новата композиция в тази линия, "Happy Spirit Forever", се фокусира върху брачните обети, традициите и самия акт на омъжаване, обичаите, които са били уважавани от древни времена, както и любовта, която обединява две души, които трябва да бъдат заедно.

Дизайнът на бутилката е признание за уменията на Chopard за създаване на бижута; златно сърце символизира непоклатимата връзка между двама души и тяхната ангажираност един с друг, тяхното единство и хармония. Златистият цвят на бутилката се споменава за рядкостта и скъпоценността на такива взаимоотношения, докато изкрящите камъни като обичка показват мощната сила на любовта.


Елегантните илюстрации в техника на къна, които се появяват около логото на Chopard отстрани на бутилката и са господстващи на външната опаковка на новото издание, "превръщат Happy Spirit Forever в мощен талисман, който носи добър късмет и защита на известната любов ". "Под булчинската завеса тъмната линия на къна прелива сложна структура върху кожата й, предизвиквайки древната й магия. Силен чар на любов и защита, тя носи късмет на двойката и предизвиква перфектното обединение на две души, които винаги са били предназначени един за друг…"

Съставът на аромата е проектиран като ориенталски цветя, богат и мощен, и осигурява магически еликсир - според марката. Цветята са мощни и луксозни! Розов пипер и мандарина се поставят на върха като ода за щастие и величествената сила на любовта. Бележките на сърцето отразяват дълбочината на връзката, като използват три емблематични компонента: розмарин, жасмин и портокалов цвят.

Розмарин е ароматна билка, която винаги е била свързана с любов и вярност и напомня на аромата на къна, а жасминът и портокаловият цвят създават имиджа на традиционния сватбен букет, освобождаващ опияняващата флорална аура, чиста и невинна. Деликатен ориенталски слой се състои от пачули и кехлибар, който добавя доза лукс и елегантност на цветното сърце на аромата.

https://parfumi.net/chopard-happy-spirit-forever-edp-parfyum-jeni-75ml-p-13240.html

No comments:

Post a Comment