Saturday, November 24, 2018

Chopard Musk Malaki EDP унисекс парфюм

Колекцията Malaki на Chopard съчетава ориенталската и западната традиция на парфюмерията и обединява аромати на роза, агар и кехлибар. Интензивно и високо качество, аромати на тази колекция включват Oud Malaki (2012), Rose Malaki (2014) и Amber Malaki (2015 г.). Новото издание "Musk Malaki" е издадено през февруари 2017 година.

"Chopard използва само чисти екстракти от тези много търсени съставки, ценени за техния аромат от древни времена. Тайнствената сила на всеки аромат е неговата същност. Всеки един от тези изящни съкровища се поддържа от фино изваяна обонятелната пирамида, съставена от ценни съставки, комбинирани в хармонични и чувствени договорености. sensoriell магически опит, дело на голям френски майстор парфюмерист, който асоциира таланта си на Chopard опит, за да се създаде, в най-голяма тайна, четири вкуса към хипнотизиращата сила. "


Съставът на Musk Malaki е разработен от парфюмеристът Николас Бюлиу. Доминиращата бележката на мускус, "завладяваща" е обогатена с кедрови нотки в сърцето, което носи пипер подправки и кожа, която носи чувственост.
"Най-новият от четирите перли на колекцията Колекция Musk Malaki е силно уникален аромат, дестилацията на най-добрите съставки от изток. Със своите чувствени споразумения, завладяващи и мощни, тя осигурява магически сетивен опит."

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: мускус.

Средни нотки: кедър, черен пипер.

Базови нотки: кожа.

No comments:

Post a Comment