Monday, November 19, 2018

Paco Rabanne Pure XS EDP парфюм за жени

След успеха на миналогодишното издание Paco Rabanne Pure XS за него, обявено от Франсиско Хенрику, женската версия е обявена като дива и много провокативна. По силата на лиценза на испанската модна и ароматна компания Puig, Paco Rabanne прави нова стъпка в XS линия, като пуска PURE XS EAU DE PARFUM for Her : еротично флорално-ориенталско издание, рекламирано от новия посланик на марката, американката актриса и модел Емили Ратайковски.

"С XS линията Пако Рабан се провокира до макс. Винаги го усуква с хумор, а през 1993 г. XS проправя пътя, без табу, за да отпразнува сексуалното желание - една гореща телевизионна кампания, подписана от Емир Кустурица. интензивна чувственост, бутилка, която трансформира култова цигара, силата на пламъка.С Black XS през 2005 г., а след това и Black XS за нея през 2007 г., духът на рока е жив.В излишък.За свободно сърце поколение, което беше свободно, без компромиси, за него- диви гори на подправки пралина, за нея- наркотична роза, напоена с черна ванилия, радикален чар.
С изданието за мъже, представено миналата година, Pure XS, Paco Rabanne обяви връщане към секса и еротиката. Чистата фантазия се превърна в истинска, въплътена в опустошително секси наследница. Неговият най-очевиден талант: каране на момичета да полудяват, но никога не им позволява да останат твърде близо. Женският аромат Pure XS за нея е променя егото му с приказка за фантазия и желание за пожар.


"Двойно провокативен и необуздан флорал, създаден от Quentin Bisch, страстен парфюмер в Givaudan." Вдъхновен от едно от пътуванията си до остров Реюнион, той се върнал в Париж, обсебен от оживен искрящ иланг-иланг. : да бутилира същността на един оргазъм, една експлозия на сетивата, постигната с отличителен Paco усет. Quentin е измислила детониращо дуо: магнитен иланг-иланг на интригуваща експлозия на пуканки - бележките вибрират един срещу друг, заедно да предизвикат, в лавина от сетивата, момент на експлозивна еротика. - Пуиг

Почувствай топлината с иланг-иланг. Ярка, с нотки на жасмин. Венчелистчетата се разгръщат в гореща ванилия. Дързък-вкусни! Включете инстинктите си и излъчвайте хипнотичен сексапил.
Следва: експлозивна чувственост.
С дръзко отхапване от пуканки, желанието е диво. Бележки за солено-сладко изкоренена царевица, загрята, за да избухне. Мускусът и млечните тъкани отбелязват в множество, за да възпламенят кожата и да нагласят сетивата.

Връхни нотки: Иланг-иланг, жасмин, пуканки, гореща ванилия
Средни нотки: Солена и сладка царевица, Мускус, портокалов цвят, праскова
Базови нотки: Кокос ,сандалово дърво и кехлибар дърво.

https://parfumi.net/paco-rabanne-pure-edp-parfyum-jeni-80ml-p-13232.html

No comments:

Post a Comment