Sunday, December 2, 2018

Azzaro Wanted By Night EDP парфюм за мъже

Azzaro пуска Wanted by Night през пролетта на 2018 като чувствено вечерно издание на оригиналния Wanted, създаден от Fabrice Pellegrin през 2016 г. Новият парфюм е вдъхновен от хедонистичния начин на живот на Loris Azzaro през 70-те години на миналия век.

"Azzaro Wanted by Night е ароматът на съвременния съблазнител, един изключителен човек, елегантен, смел, загадъчен, заобиколен от въздух на доверие и сила, независимо дали нощ или ден, привлича и предизвиква желание ... За него, това е една безкрайна нощ и за тях това е моментът, който никога няма да забравят ... "


Azzaro Wanted by Night се обявява като експлозивен дървесен и пикантен ориентал на ненаситна сензация, "смесица от изкушения и мъжественост". Съставът смесва екзотични дървета и подправки и подчертава трите основни споразумения: канела, червен кедър и тютюн. Началните нотки на аромата са цитрусова смес на мандарина и лимон, омекотени от сладост на канела. В сърцето се разкрива образа на мъжа съблазнител, благодарение на червен кедър, горещи нотки кимион и мистериозен аромат на тамян. Кедрови нюанси присъстват и в базата на аромата, тясно преплетени с борови елементи, кипарис и аромат на мъжествен тютюн.

https://parfumi.net/azzaro-wanted-night-edp-parfyum-mje-50ml-p-13270.html

No comments:

Post a Comment