Monday, January 28, 2019

Hollister Free Wave EDT парфюм за мъже

Дизайнерската къща на Hollister е част от търговската верига Hollister Company, която продава дрехи, насочени към млади мъже и жени. И двете компании са част от по-голямата модна компания Abercrombie & Fitch, която дава незабавна надеждност и престиж на млада марка и осигурява тестова площадка за някои аромати. Hollister пусна първата си колекция от аромати през 2011 г. със SoCal и SoCal for Men. И двата аромата извадиха на преден план светлия, свеж стил на Южна Калифорния.

Hollister ароматите са изработени от J.M. Hollister, за да придадат свежи, чисти аромати с широк спектър от високи нотки и слоеве. Къщата е пуснала множество аромати за жени за една година, като прави това през 2014 г. с пускането на Crescent Bay, Addison, Addison Sunrise, Gilly Hicks Girl, Gilly Hicks Summer и Malaia. Ароматите, изработени от Hollister за жените, обикновено съдържат леки нотки на флорални, цитрусови и плодови нотки, като баланс между свежи, чисти аромати и женственост.

Ароматите, изработени от J.M. Hollister за мъжете, продължават традицията на дизайнерската къща за създаване на свежи, чисти аромати, които помагат да се пренесе един начин на живот и предоставят уникални смеси от цитрусови, пикантни и дървесни нотки.

Hollister California Free Wave for Him е свеж и ориенталски аромат за по-младия мъж. Този аромат ви пренася до плаж за слънчеви бани, където ще се насладите на слънчевите лъчи на лицето си и на охлаждащия морски бриз.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: бамбукови листа, юзу и грейпфрут.

Сърдечни нотки: кипарис, лавандула и нероли.

Базови нотки: боб Тонка, калай, сол и мускус.

https://parfumi.net/hollister-free-wave-edt-parfyum-mje-bez-opakovka-100ml-p-13658.html

No comments:

Post a Comment