Friday, February 1, 2019

Prada Luna Rossa Sport EDT парфюм за мъже

Prada Luna Rossa е разширила своята колекция с нов аромат за мъже - Prada LUNA ROSSA SPORT които излезе на пазара след изданията от 2012 г., Luna Rossa 34-ата Америка Cup Limited Edition от 2013 г. и Prada Luna Rossa Extreme от 2013 г.

Новият аромат пристига в същия флакон като предишните издания, в привлекателно червено стъкло в съчетание с гладко метално сребро спортен стил и превъзходна част и представлява комбинация от техника и ветроходство. Интелигентното използване на текстура и контраст на червени и метални сребърни цветове прави новия аромат Prada Luna Rossa Sport - виден, атрактивен, модерен и различен от останалата част от линията.


PRADA LUNA ROSSA SPORT е създаден от парфюмериста Daniela (Roche) Andries който е създал множество Prada Editions, аромат на колекцията La Gemme от Givenchy, както и най-новите чай Благоуханието Eau parfumées Au The Bleu, аромати от Marni, Bottega Veneta, и т.н.

Парфюмът се отваря с цитрусов-тръпчив джинджифил смесени с ароматни нотки на плодове от хвойна. Сърцето на аромата е обогатен с лавандула, а основата се затопля с ванилия и тонка.

https://parfumi.net/prada-luna-rossa-sport-edt-parfyum-mje-150ml-p-13722.html

No comments:

Post a Comment