Saturday, July 27, 2019

Jean Paul Gaultier Scandal A Paris EDT за жени

Jean Paul Gaultier разширява линията си на Scandal с нова версия, която идва след първия старт на Scandal през 2017 г., и Scandal by Night от 2018 г. SCANDAL A PARIS ще предложи нов вид гастрономия с акцент с мед, ключова бележка от всичките три скандала издания.

Първото скандално издание съчетава богат мед с пачули, пчелен восък и карамел, украсявайки ги с кремообразни цветни аромати на гардения и портокалови цветове. Scandal By Night беше по-дълбока, опияняваща и леко по-тъмна версия на оригинала, съчетаваща бадеми с боб Тонка, череши и буйни туберози. Пачули все още присъстваше тук, но действаше най-вече като подкрепа на гъстото и сладкото плодово ядро.


Третата поредица от медни скандали, SCANDAL A PARIS, е шикозна версия с по-ярки ноти. Основната нотка на меда е подобрена с формата на жасмин в сърцевината, съчетана с кадифени и сочни крушови нотки, което отново води до цветна плодова смес от мед. Ароматът е обявен за ултра женски и по-ефирен от своя предшественик, а композицията е подписана от парфюмера Дафни Буджи.

https://parfumi.net/jean-paul-gaultier-scandal-paris-edt-jeni-80ml-p-14228.html

No comments:

Post a Comment