Wednesday, July 24, 2019

Versace Eros Flame Eau de Parfum за мъже

Versace Eros Flame, продължение на оригиналния мъжки Eros от 2012 г. Докато Eros е ароматен, новият парфюм отива в съвсем различна посока с цитрусови, пикантни, дървесни и кехлибарени акценти, описани като "студени и горещи" , сладки и пикантни, светлина и сянка. "

Концепцията се основава на интерпретация на страстната любов, която се продава като аромат за "силен, страстен, уверен в себе си човек, който е дълбоко в контакт с емоциите си".


Уханните нотки на Versace Eros Flame се характеризират със силни контрасти, в които най-изтънчените и елегантни съставки се обогатяват и подобряват, помежду си по най-брилятният начин. Началото на ароматната композиция се открива с пресни и сочни италиански плодове, като мандарина, лимон и горчив поротокал, които биват затоплени от черен пипер и обгърнати от ароматен див розмарин. Сърцето, представлява „острието“ на аромата, което пронизва уханието с акордите на здравец, пипер и едва доловима роза. Основата се залива от топла вълна на скъпоценна дървесина, включваща тексаски кедър, дъбов мъх и сандалово дърво, които перфектно се смесват с ванилия, пачули и тонка боб.

https://parfumi.net/versace-eros-flame-eau-parfum-mje-200ml-p-14193.html

No comments:

Post a Comment