Friday, September 27, 2019

Miu Miu Eau de Parfum за жени

През август 2015 г. MIU MIU започва продажбите на първия си парфюм Miu Miu, който според Caroline Javoy, заместник-председател на маркетинга в Coty Inc., създаден като „уникален, младежки, ярък и изтънчен“.

Miuccia Prada искаше да преплете провокативния, атрактивен дух на марката Miu Miu в композицията и дизайна на бутилката с аромати, а марката Prada помогна за разработването на първия аромат на Miu Miu и за дизайна на този атрактивен флакон.


Съставът на аромата е подписан от парфюмериста Даниел Рош Андрие, известен с творенията си за къщата на Прада (както и Bvlgari, Marni, Bottega Veneta). Както го обяснява Даниел, акцентът е върху момина сълза, подкрепена с флорални нотки на жасмин, роза и зелени нотки, както и специална съставка, създадена от Givaudan, akigalawood, която развива аромата на пачули, нотки на черен пипер и дървесни аромати на oud. Съставът на аромата на Miu Miu се отваря по свеж и цветен начин и като се развива.

AKIGALAWOOD - фракционирана нотка на масло от пачули, която допринася за пиперливия и дървесен характер на аромата, е създадена в Givaudan. Къщата подчертава: "Новият материал има подобен профил като пачули, съчетан с живи пикантни нюанси на пипер и скъпоценно оудово дърво."

Връхни нотки: момина сълза, бергамот, лимон.

Средни нотки: жасмин, роза, зелени нотки, касис, праскова.

Базови нотки: бял мускус, akigalawood.

https://parfumi.net/miu-miu-eau-de-parfum-za-jeni-100ml-p-14589.html

No comments:

Post a Comment