Monday, January 6, 2020

Davidoff Cool Water Intense EDP парфюм за мъже

Davidoff пуска два нови аромата от линията Cool Water: Cool Water Intense за него и за нея. Cool Water, известният парфюм, създаден от Pierre Bourdon преди 30 години, използвайки иновативната ароматна молекула Dihidromyrcenol в комбинация с лавандула (и с повече от 18 натурални съставки, включително здравец, розов пипер и етерични масла от портокал), започна новата посока на свежи водни аромати.

За да отпразнува легендарното творение и да отвори нова глава, Davidoff реши да пусне два нови парфюма: Cool Water Intense.


Предизвикателството да засилят интензивността на парфюма Cool Water, без да губи свежестта си, бяха поети от парфюмеристите Аник Менардо, Амандин Мари и Кристоф Рейно, напълно запознати с култовия статус. Тримата парфюмеристи отговориха на тази задача, като контрастираха на свежия цитрусов отвор на зелена мандарина с пищно и неочаквано плодово сърце. Зелената мандарина, използвана в състава, е събрана ръчно от общността на Вале До Каи в Бразилия, като част от устойчивото партньорство.

Мъжкият аромат на Cool Water Intense е създаден от Annick Ménardo, смесвайки зелени нотки на мандарина със сърце от кокосова вода и топла кехлибарена основа.

https://parfumi.net/davidoff-cool-water-intense-edp-parfyum-za-mje-75ml-p-15023.html

No comments:

Post a Comment