Thursday, February 27, 2020

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Chinotto di Liguria унисекс

BLU MEDITERRANEO е вдъхновяваща колекция от Acqua di Parma, която празнува красотата и душата на Средиземноморието и неговите живи и красиви пейзажи. В ароматите на колекцията са представени различни видове цитрусови плодове, очароващи цветността на Италия и нейното крайбрежие. Най-новото издание за прочутата синя линия, Chinotto di Liguria, която се присъединява към колекцията Blu Mediterraneo през 2018 г., носи със себе си чувствата на щастие, които предлагат коктейлите от цитрусови сокове, пресни мандарини и специалния вид цитрусови видове Chinotto (citrus myrtifolia , цитрусово дърво с листа, подобни на мирта).

Chinotto, най-редките и най-ценните цитрусови плодове,малко горчиво съкровище на Италия.


Освежаваща и жизнена композиция е вдъхновена от уникална контрастна страна. Ароматът отразява спомените на перфектното слънчево утро и разходка покрай дърветата от чиното и мандарина. Разкош и свежест, както и лека, оптимистична сладост се обогатяват от елегантния аромат на жасмин с нежни подправки и чувствен мускус.

В прегръдката на пясъчни плажове и успокояващия звук на морските вълни ще усетим пикантно зелените аромати на здравец, освежени с енергична смес от розмарин и кардамон. Пачули и мускус предизвикват тишината и спокойствието на недокосната природа и усещане за благополучие.

https://parfumi.net/acqua-di-parma-blu-mediterraneo-chinotto-di-liguria-uniseks-150ml-p-15242.html

No comments:

Post a Comment