Thursday, February 13, 2020

Stella McCartney POP Bluebell EDP парфюм за жени

Pop Bluebell е второто издание на колекцията Pop, представена една година след дебюта. Pop Bluebell отпразнува уникалността, автентичността и духа на приключението. Основните нотки на флорално-дървесния аромат са фокусирани върху английския bluebell, описан като светещо, рядко и нежно цвете със свежи росни акценти и сандалово дърво.

„Женствена, без да е крехка, смела и балансирана, POP Bluebell прави изявление, без изобщо да се налага да вика.


POP Bluebell темпира яркият и росен цъфтеж на английския bluebell с дълбока и интригуващо топла основа на сандалово дърво. Известен със своя деликатен, но отличителен аромат, английският bluebell внася нов баланс, дълбочина и индивидуалност на оригиналния аромат на POP, отеквайки многостранната природа на сега еволюиращото ново поколение икони на Stella McCartney.

Английската синя звезда е застрашен вид и е незаконно да се бере, така че POP Bluebell използва биомикрия от уважение към това ценно цвете. Биомимикрията означава, че характерният аромат на цветето може да бъде уловен, без да повреди растението или неговото съществуване в естественото му състояние. Това е първата технология за главно пространство, използвана за този забележителен вид, а също така прави POP Bluebell първият парфюм, който улавя действителния аромат на цветето, а не интерпретация. "

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: листа от домат, виолетови листа, мандарина.

Средни нотки: виолетка, тубероза, жасмин, bluebell.

Базови нотки: сандалово дърво, кедър, мускус.

https://parfumi.net/stella-mccartney-pop-bluebell-edp-parfyum-za-jeni-bo-50ml-p-15193.html

No comments:

Post a Comment