Monday, May 25, 2020

Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Live EDP парфюм за жени

Elizabeth Arden 5th Avenue е една от емблематичните линии на Елизабет Арден, създадена като символ на богатството, усещането за стил и страхотната енергия на Ню Йорк. Световноизвестната улица 5th Avenue се превърна в емблематичен "стълб" на колекцията за парфюми Elizabeth Arden, оставяйки своя интензивен и уникален флорален знак, подписан от парфюмериста Ann Gottlieb през 1996 година.

Най-новото издание в колекцията на парфюмите 5th Avenue е 5TH AVENUE NYC LIVE, аромат с модерна флорално-чипре композиция, динамична и жизнена.


„За 5th Avenue NYC Live исках да създам аромат, който улавя неповторимата енергия и вълнение на Ню Йорк Сити, както и елегантната привлекателност и изтънченост, които 5th avenue вдъхновява за всички нас. За да постигна това, смесих луксозния Жасмин Самбак и Очарователния невен, за да осигуря завладяващ, изискан подпис в основата на аромата. Добавих искрящ Pink Pepper и Acai Berry отгоре за допълнителен прилив на енергия и жив цвят, който придава на аромата динамична нотка от момента, в който за първи път го почувствате. Накрая увих аромата със светещи кашмирени гори и бяло пачули, за да завърша аромата с мека, сияйна следа, която излъчва увереност и изящество. Вярвам, че комбинацията от тези изящни елементи ще ви пренесе до луксозния магнетизъм на 5-то авеню, предоставяйки увлекателно изживяване на аромата като никой друг. " - Карлос Дж. Винялс, вицепрезидент парфюмерист, Symrise.

Пирамида на аромата:

Горни нотки: Acai Berry, пенлив розов пипер, мандарина.

Сърдечни нотки: невен, нероли, ароматен жасмин самбак.

Базови нотки: кашмирово дърво, мускус и пачули.

https://parfumi.net/elizabeth-arden-5th-avenue-nyc-live-edp-parfyum-za-jeni-125ml-p-15578.html

No comments:

Post a Comment