Thursday, May 21, 2020

YSL Black Opium Neon EDP парфюм за жени

Нова плодово-гурманска версия на оригиналния Black Opium е тук с издаването на YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM NEON, което излиза на пазара в средата на декември 2019 г. като аромат, излъчващ топлина и пикантна сладост. Неоновото издание продължава подписа на гурме кафе, който присъства и е характерен във ароматите на Black Opium и Black Opium Intense, като този път създава обрат на плодове и сладко-пикантни нюанси.
Както бе обявено от Ив Сен Лоран, Black Opium Neon Eau de Parfum е разпознаваем по "богатото на адреналин кафе, искрящ портокалов цвят и хипнотизиращ аромат на драконови плодове; жив парфюм, който е перфектната комбинация от съблазнителен и сладък."


Бутилката с новия аромат на Black Opium Neon следва дизайна на стълба, вече в продълговата форма, където черното и блестящо тяло на бутилката е контрастирано от емблематичния кръгъл прозорец, който е осветен от лъскаво неоново розово за изявление това е едновременно остър и модерен.

В горните нотки са питахая, мандарина и цитрон; средните нотки са портокалов цвят, кафе и жасмин самбак; базови нотки са ванилия и мускус.

https://parfumi.net/ysl-black-opium-neon-edp-parfyum-za-jeni-75ml-p-15563.html

No comments:

Post a Comment