Monday, July 6, 2020

Marina De Bourbon Tender Reverence EDP парфюм за жени

Този парфюм олицетворява женствена жена, която е запазила своята младежка романтична невинност.
Tendre Reverence, френски аромат, проектиран в Париж.

Колекцията от аромати Marina de Bourbon представи женския парфюм Tendre Reverence, като романтичен наследник на предишното издание Reverence от 2007 г. Парфюмът Tendre Reverence идва в същата форма на флакон като Reverence, както и изданията Marina Blue и Pink Princesse. Tendre Reverence е създаден в духа на Шато де Версай, който е бил фамилният дворец на принцеса, а композицията е създадена по начин, който да предизвиква страстите на живота и да ни напомня за богатата история.


Парфюмът отразява богатството и елегантността на принцеса и по хармоничен, спокоен начин отразява нейните мечти, надежди и спомени. Композицията на Tendre Reverence е конструирана като флорално-плодова и се отваря с нежна смес от росен бергамот, касис и праскова. Сърцето обхваща разкошен букет от розов божур, магнолия и замразени теменужки върху основа от кремави нюанси на мускус, сандалово дърво и ванилия.

Tendre Reverence принадлежи към групата на женствените и елегантни аромати, които предизвикват емоции и подчертават женската чувственост. Характерът му е мек, сияен и мил.

https://parfumi.net/marina-de-bourbon-tender-reverence-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-15848.html

No comments:

Post a Comment