Saturday, October 3, 2020

Mercedes-Benz Man Intense EDT за мъже

За да отпразнува петата годишнина и безспорния успех на гамата на Mercedes-Benz Man, емблематичната марка подлага на интензивна версия класическия си аромат . Този първи интензивен аромат на линията е създаден, за да бъде по-дървесен и див от всякога. А парфюмеристът на творението отново е Оливие Кресп. Както марката обяснява: „Тя е по-дървесна и по-дива от всякога ... Докато създаваше тази интензивна и силно чувствена версия на Mercedes-Benz Man, парфюмерът Оливие Кресп се възползва от основните съставки на оригиналната версия, като същевременно добави нотка на съвременен усет. Той е направил зашеметяваща комбинация от контраст и противоречие. Семена от мускус от слез, крушови листа, здравец и дъбов мъх се повдигат от светкавици от кехлибар, пачули и амброкс.


"Исках да създам различна визия за мъжественост. Вместо да се фокусирам върху по-свежи акорди, исках да изпомпвам силата на звука в дървесната начална нота и да подхвърля няколко изненади по пътя", казва Оливие Крес Това е нищо по-малко от виртуозно представяне, според марката.
Носителите на този аромат са замислени като силно харизматични герои, шейкъри в основата на действието, точно в дебрите, под светлините на прожекторите, които естествено привличат вниманието, където и да отидат. Успехът, приключенията и адреналинът ги карат все напред. И те неумолимо успяват във всичко, което правят. Това е печеливша формула, точно като този аромат, който сега се превърна в символика на емблематична марка.


 

 
MERCEDES BENZ MAN INTENSE наистина се натъква на силно концентриран и ми се струва най-добрата версия на оригинала, направен от Olivier Cresp. Дървесната сърцевина е наистина здрава и представя нюанси, създадени от аромати на здравец и мъх. Бутилката използва същата форма като предишните издания на колекциите, но изглежда по-луксозна с лакираното черно покритие.
Атрактивна и ергономична, бутилката на Mercedes-Benz Man Intense е наистина уникална. Със своя черен лак и ултра-гланцово покритие, Mercedes-Benz Man добави още един колекционен артикул към гамата си.

Връхни нотки : семена от мускус от слез, крушови листа,
Средни нотки : здравец, дъбов мъх
Базови нотки : кехлибар, пачули, амброкс.


 

 

No comments:

Post a Comment