Monday, June 7, 2021

Amouage Portrayal Man EDP парфюм за мъже

Петата глава от втория цикъл на разказа Amouage от творческия директор Кристофър Чонг, Portrayal е проява на ориентацията на човека към себе си. Отражение на неговата или нейната уникална автентичност, става въпрос за освобождаване от клетките на уединението, което обществото обхваща хората, защото техните истини често се възприемат като шокиращо нестандартни.

Amouage Portrayal Man EDP парфюм за мъже

„Човек, който се осмелява да се противопостави на нормите на своето общество, Portrayal е за смелите“, казва Чонг. „Той е вдъхновен от времена на драматични социални промени и хората, които са излезли извън границите на масовата култура през своето време. Това е отражение на раждането на нова епоха и на свободите, които идват с нея. "

Amouage Portrayal е обонятелно изображение на бохемската култура от 20-те години. Неговият дървесен и кожен аромат излъчва въздух с изключителна дързост. Става дума за арогантността и социалното напрежение в световния културен дискурс. С Ветивер в сърцето си и горни нотки на Виолетови листа, Portrayal Man създава страхотно, но мъжествено впечатление. Лекият му пикантен аспект обогатява дървесната му основа Cade, позволявайки на аромата да илюстрира просветляваща енергия, която е незабравима.

https://parfumi.net/amouage-portrayal-man-edp-parfyum-za-mje-100ml-p-17156.html

No comments:

Post a Comment