Thursday, October 17, 2024

Lacoste Match Point Cologne Тоалетна вода за мъже

Lacoste Match Point Cologne е свеж и сияен дървесно цитрусов аромат за мъже. Оставете се да бъдете увлечени от неговата вълнуваща свежест.

Острите нотки на ревен, смесени с яркостта на цитрусови плодове, се комбинират с пристрастяващата горчивина на акорда на тинтява, за да създадат дълбока свежест, докато живите дървесни нотки на ветивер внасят сила и интензивност.

Lacoste Match Point Cologne Тоалетна вода за мъже

Match Point Cologne идва в елегантен флакон, чиито детайли отдават почит на емблематичните кодове на тениса. Неговата вдлъбната основа символизира удара на мач топката, докато зеленото покритие напомня за дръжката на ракетата на легендарния Рене Лакост, основател на марката.

Връхни нотки: ревен, есенция от портокалова кора, есенция от мандарина
Сърдечни нотки: тинтява, есенция от лавандула, градински чай
Базови нотки: ветивер, кашмеран, амброкс.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi-bez-opakovka/4544-8176-lacoste-match-point-cologne-bo-parfum-za-maje-3616303429584.html

Wednesday, October 16, 2024

Abercrombie & Fitch Away Tonight Woman

Новият аромат на Abercrombie & Fitch Away Tonight улавя както вълнението от предстоящата вечер, така и магнетичната енергия да бъдеш с приятели.
Away Tonight Women е оптимистичен, енергичен и закачлив ориенталски флорален аромат, доминиран от комбинация от хелиотроп и кехлибар, която блести върху кожата.

Abercrombie & Fitch Away Tonight Woman


Оживен като най-запомнящите се нощи, ароматът е уникална комбинация от прозрачен розов пипер, Muguet и интимна кашмирена гора. Започва с ароматен розов пипер, красива флорална фрезия и апетитен тръпчив розов грейпфрут. Те са нарисувани върху много пълно, но нежно съблазнително сърце от бели цветя, включително хелиотроп, жасмин и момина сълза. Основата е топла и съблазнителна, като втора кожа с ключови нотки на сиамски бензоин, кашмирено дърво и боб тонка.

Връхни нотки: розов пипер, розов грейпфрут и фрезия;
Средни нотки: жасмин, хелиотроп и момина сълза;
Базови нотки: сиамски бензоин, кашмирено дърво и боб тонка.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4502-8114-Abercrombie-Fitch-away-tonight-woman-parfum-za-jeni.html

Tuesday, October 15, 2024

Lacoste Match Point Eau de Toilette

Изпитайте вълнуващата свежест и интензивната дървесна вибрация на мъжкия парфюм Lacoste Match Point.
Lacoste Match Point е дървесен ароматен аромат, който предизвиква емоция и действие едновременно. Този отличителен парфюм на победата се отваря с вълнуваща свежест, включваща зелени нотки на босилек, съчетани със свежата пикантност на розовия пипер. След това сблъсък от горчива тинтява и ароматна салвия се смесват в спираща дъха свежест.

Lacoste Match Point Eau de Toilette

Lacoste Match Point Eau de Toilette е представена в стилен флакон, вдъхновен от правилата на тениса. Уникалната вдлъбната основа показва удара на решаващата топка, докато зелената глава напомня на ракетата на тенис легендата Рене Лакост.

Връхни нотки: босилек, розов пипер;
Сърдечни нотки: тинтява абсолют, градински чай;
Базови нотки: ветивер, кашмеран.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi-bez-opakovka/4543-8175-lacoste-match-point-bo-parfum-za-maje-3614229371604.html

Monday, October 14, 2024

Elie Saab Girl Of Now Rose Petal Парфюмна вода за жени

Girl Of Now Rose Petal разцъфтява в ослепителен свеж, плодово флорален аромат. Представете си прекрасна градина, където най-прекрасните цветя цъфтят нежно, разпръсквайки възхитителен букет от флорална, плодова свежест. Girl of Now Rose Petal е издигнат от грандиозните три магически сорта рози, улавящи духа на романтиката във всеки шприц.

Elie Saab Girl Of Now Rose Petal Парфюмна вода за жени

Този искрящ аромат се отваря със смес от съчуански пипер,мандарина и азиатска розова праскова. Подчертан от елегантността на очарователна магнолия, водна лилия и трио от чувствени рози. Тази флорална хармония се слива с опияняващата сладост на руса дървесина, кашмеран и бял мускус.

Ароматът се помещава в елегантна бутилка, проектирана да отразява очарователната и романтична същност на аромата, украсена с фини флорални детайли.
Моделът Джулиет Сърл, известна с пронизващите си сини очи, въплъщава същността на овластена, но романтична съвременна принцеса, търсеща истински емоции и вътрешна връзка.

Връхни нотки: съчуански пипер, розова праскова, мандарина ;
Средни нотки: магнолия, рози, водна лилия;
Базови нотки: бял мускус и руса дървесина.

https://parfumi.net/bg/eau-de-parfum/4545-8178-elie-saab-girl-of-now-rose-petal-parfum-za-jeni.html

Sunday, October 13, 2024

Karl Lagerfeld Ikonik Pour Homme

Karl Lagerfeld Ikonik Pour Homme е ориенталски фужер аромат за мъже.
Обединявайки смелите нотки на градински чай, джинджифил, кокосово дърво и сандалово дърво, тази интензивна парфюмна вода изследва ключовата съставка на зърната тонка. Увереността, предадена от свежите комбинации, е отразена в неговата уникална бутилка, прославяща легендарната личност на Карл Лагерфелд.

Karl Lagerfeld Ikonik Pour Homme


Зърната тонка се допълват от свежи връхни нотки на градински чай, мадагаскарски джинджифил, листа от мандарина и портокалов цвят Базови нотки на кокосово дърво и крем от сандалово дърво.

Връхни нотки: Градински чай, джинджифил, портокалов цвят
Средни нотки: Зърна тонка
Базови нотки: кокосово дърво и крем от сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/4531-8163-karl-lagerfeld-ikonik-pour-homme-parfum-za-maje.html

Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme

Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme напомня за пищен бял букет, този сияен флорален аромат съчетава чувствените аромати на малина с жасмин, роза и сандалово дърво. Неговият новаторски дизайн на бутилка с ослепително хромирано покритие отразява емблематичния силует на Карл Лагерфелд, отдавайки почит на изключителното обонятелно наследство на известния дизайнер.

Karl Lagerfeld Ikonik Pour Femme


Връхни нотки: Малина
Средни нотки: Жасмин, тубероза
Базови нотки: кремообразно сандалово дърво и хаитянски ветивер

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4530-8162-karl-lagerfeld-ikonik-pour-femme-parfum-za-jeni.html

Saturday, October 12, 2024

Byredo Bal D’Afrique Eau De Parfum

Отправете се на обонятелно пътешествие с Byredo Bal D’Afrique Eau De Parfum, „любовното писмо“ на Бен Горам до Африка. Bal d’Afrique отразява едно въображаемо пътуване, както и цялостно празнуване на начина, по който виждам африканската култура и нейното влияние.“

Byredo Bal D’Afrique Eau De Parfum

Byredo Bal D’Afrique започва с жива, пикантна комбинация от африкански невен, бергамот и бучу. Този ободряващ микс задава радостен и енергичен тон, напомнящ за оживени улични фестивали и жизнено изкуство.
Сърцето на аромата въвежда завладяващ синтез от циклама, теменужка и листенца от жасмин. Този флорален букет е едновременно елегантен и изразителен, отразявайки артистичното и емоционално богатство, произлязло от това културно сливане.
Докато ароматът се развива, той се установява в дълбока, резонираща основа от марокански кедър, ветивер и кехлибар.
Тази топла, дървесна основа добавя дълбочина и дълготрайност към аромата, капсулирайки трайното влияние на африканската артистичност.

Връхни нотки: африкански невен, бергамот, бучу
Сърдечни нотки: Циклама, Виолетка
Базови нотки: марокански кедър, ветивер

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/4485-8095-byredo-bal-dafrique-unisex-parfum.html

Sunday, October 6, 2024

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir Парфюмна вода за жени

Събудете дръзката си женственост с Good Girl Blush Elixir, най-новият еликсир за съблазняване от Carolina Herrera. Good Girl Blush Elixir е чувствена и по-интензивна интерпретация на Good Girl Blush, поместена в завладяващ флакон с градиентен ефект и блестящ златен ток.
Този емблематичен аромат е преоткрит с жизнена и изискана интерпретация, улавяща същността на една уверена, смела и неустоимо елегантна жена. Good Girl Blush Elixir е пищен празник на контрасти, с нотки, които предизвикват едновременно сладост и интензивност.

Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir Парфюмна вода за жени

Връхните нотки излъчват завладяваща светлина, с ободряващата свежест на бергамот и горчив бадем. В сърцето ароматът разкрива своята дълбочина и женственост с обгръщащия аромат на роза и иланг-иланг. И накрая, базовите нотки осигуряват трайна и неустоима чувственост, с богатството на ванилия и пачули.

Връхни нотки: бергамот и мандарина.
Сърдечни нотки: Иланг Иланг и Роза.
Базови нотки: ванилия и пачули.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4473-8064-carolina-herrera-good-girl-blush-elixir-parfum-za-jeni.html

Friday, October 4, 2024

Kenzo Jungle L'Elephant Парфюмна вода за жени

Отправете се на необикновено пътешествие в сърцето на буйната природа. Kenzo Jungle L'Éléphant ще ви отведе до вашата цел. Като много жени по света, вие също ще се влюбите в тази чувствена и богата композиция.
Kenzo Jungle L'Éléphant, както подсказва името, се развива в джунглата, където правилата са малко по-различни. Кралят тук не е лъв, а слон. Той, целият в злато, наблюдава бутилка, пълна с изразителен и чувствен аромат, който определено няма да се смеси с тълпата.

Kenzo Jungle L'Elephant Парфюмна вода за жени


Чувствен, ориенталски пикантен аромат.
Характерът на аромата се вижда още от първите нотки, в които доминира екзотиката в лицето на пикантен кардамон. След известно време ароматът му леко се разсейва, разкривайки чувствени акорди на иланг-иланг и сладост на женско биле. Композицията звучи с нотки на дълбочина, наситени с аромат на земно пачули.

Връхни нотки: карамфил, кардамон, кимион и мандарина;
Средни нотки: ким, женско биле, манго, иланг-иланг, хелиотроп и гардения;
Базови нотки: ванилия, кехлибар и пачули.

https://parfumi.net/bg/damski-parfiumi-bez-opakovka/3113-6011-kenzo-jungle-l-elephant-3274872457287.html

Thursday, October 3, 2024

Jacomo for Men Intense Парфюмна вода за мъже

Jacomo for Men Intense е темпераментен, наситен и колоритен мъжки парфюм. Основните съставки около които е изграден този харизматичен парфюм са кожа и ценни дървесни нотки на гваяково дърво, уд, кедър, сандалово дърво.
For Men Intense е по-гореща и мощна версия на традиционната For Men.
Мощен аромат, с топли, дървесни и пикантни нотки, за мистериозния, див и интензивен мъж, съдържащ се в луксозна черна бутилка.

Jacomo for Men Intense Парфюмна вода за мъже


Пирамида на аромата:
Връхни нотки: бергамот, лимон, канела, кардамон, индийско орехче, хвойна
Сърдечни нотки: елеми, звезден анасон, портокалов цвят, лабданум
Базови нотки: уд, кожа, гваякова дървесина, кедър, ветивер, сандалово дърво, мускус, пачули

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi-bez-opakovka/4465-8055-jacomo-for-men-intense-bo-parfum-za-maje.html

Wednesday, October 2, 2024

Rabanne Million Gold for Her Парфюмна вода за жени

Rabanne Million Gold for Her е опияняващо чувствен флорален аромат, съчетаващ яростно женствени бели цветя, искряща роза и пристрастяващ минерален мускус.

Потопете се в свят на златно въодушевление с Million Gold for Her. Голямото цвете на Rabanne излъчва опияняваща чувственост.
Грандиозен цветен букет в сърцето, изразяващ чиста женственост: сладострастно абсолю от жасмин и слънчев иланг-иланг. В горната част, свежестта и зелената вибрация на искряща роза, облицована със специално изработен акорд от лавандула и сияйна круша. Ароматът е закотвен с минерален мускус, смесен с мъх и ванилия за дълготрайно пристрастяване.



Million Gold for Her е ароматното бижу в короната на Rabanne. Елегантен и изискан, бутилката се издига с многостранно стъкло, което увеличава златния аромат вътре.
Ароматът е украсен с нов открояващ се детайл, който остава вграден в богатата история на Maison: емблематичната XL връзка.

Връхни нотки: Роза
Средни нотки: букет от бели цветя
Базови нотки: минерален мускус

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4446-8029-rabanne-million-gold-for-her-parfum-za-jeni.html

Tuesday, October 1, 2024

Rabanne Million Gold Intense Парфюмна вода за мъже

Rabanne Million Gold Eau de Parfum Intense изразява тръпката от златния успех. Крайният символ на златен успех, Million Gold излъчва екстатична енергия, която ви отвежда до върха. Този елегантен дървесен парфюм за мъже от Maison Rabanne е по-мощен от всякога.

Ултрачувствено и дървесно пристрастяване, което смесва в мъжкия парфюм свежия аромат на мандарина, топло кедрово дърво и сандалово дърво.

Rabanne Million Gold Intense Парфюмна вода за мъже

Като истински колекционерски артикул, това ново творение изразява новата визия на Rabanne за мъжествена увереност. Новият дизайн на емблематичния златен мъжки парфюм във формата на златен блок Million de Rabanne изразява непочтителното издигане на Million man, украсен с нов детайл, който го свързва директно с историята на Къщата: емблематичната XL връзка.

Връхни нотки: Свежа мандарина, кардамон
Сърдечни нотки: канела и кедрово дърво
Базови нотки: Кремообразно сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/4449-8037-paco-rabanne-million-gold-intense-parfum-za-maje.html